Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Ekran kartım GTX 1060 ama idare etmelik: PHILIPS 21.5" 226V4LAB Marka monitör ile çalıştırabilir miyim? Gerekli dönüştürücüyü alarak tabii. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2016
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartım GTX 1060 ama idare etmelik: PHILIPS 21.5" 226V4LAB Marka monitör ile çalıştırabilir miyim? Gerekli dönüştürücüyü alarak tabii. Şimdiden teşekkürler.
efe.e Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #2 Gtx 1060 Sadece dijital çıkış veriyor. Monitörde DVI-D bağlantısı var. Çalıştırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Gtx 1060 Sadece dijital çıkış veriyor. Monitörde DVI-D bağlantısı var. Çalıştırabilirsiniz diye düşünüyorum.
gorkem3520 Hectopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #3 Aktif dönüştürücü alarak çalıştırabilir'sin. Fakat gecikme olacaktır rekabetçi oyunlarda anlarsın zaten.
Aktif dönüştürücü alarak çalıştırabilir'sin. Fakat gecikme olacaktır rekabetçi oyunlarda anlarsın zaten.
Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #4 Ne tür bir gecikmeden bahsediyoruz acaba ? Titreme veya yırtılma gibi şeyler mi ? Cevaplarınız için teşekkürler
Ne tür bir gecikmeden bahsediyoruz acaba ? Titreme veya yırtılma gibi şeyler mi ? Cevaplarınız için teşekkürler
efe.e Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #5 Emin olmamakla birlikte dönüştürücüye gerek olmayabilir. Monitörde de kartda da DVI-D bağlantısı var. Eğer kartda DVI-D monitörde DVI-A olsa ozaman dönüştürücüye ihtiyacınız olur diye biliyorum.
Emin olmamakla birlikte dönüştürücüye gerek olmayabilir. Monitörde de kartda da DVI-D bağlantısı var. Eğer kartda DVI-D monitörde DVI-A olsa ozaman dönüştürücüye ihtiyacınız olur diye biliyorum.
Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #6 technopat'ın gtx 1060 bağlantısında Recep Baltaş ''bu ekran kartıyla vga bağlantılı monitörlerinizi değiştirmek zorunda kalcaksınız'' demişti bu monitör vga değil midir yani ?
technopat'ın gtx 1060 bağlantısında Recep Baltaş ''bu ekran kartıyla vga bağlantılı monitörlerinizi değiştirmek zorunda kalcaksınız'' demişti bu monitör vga değil midir yani ?
efe.e Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #7 Monitörde hem VGA hem DVI-D bağlantısı mevcut gözüküyor. Monitörün arkasında şu yukarıdaki gibi bir giriş varsa -var diye yazılmış- dönüştürücü kullanmanıza gerek yok.
Monitörde hem VGA hem DVI-D bağlantısı mevcut gözüküyor. Monitörün arkasında şu yukarıdaki gibi bir giriş varsa -var diye yazılmış- dönüştürücü kullanmanıza gerek yok.
Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #8 efe.e dedi: Monitörde hem VGA hem DVI-D bağlantısı mevcut gözüküyor. Genişletmek için tıkla... o zaman bir problem yok herhalde çok teşekkür ederim
efe.e dedi: Monitörde hem VGA hem DVI-D bağlantısı mevcut gözüküyor. Genişletmek için tıkla... o zaman bir problem yok herhalde çok teşekkür ederim
efe.e Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #9 Lc35 dedi: o zaman bir problem yok herhalde çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Monitörde yukardaki gibi bir bağlantı var mı? Ayrıca DVI kablonuz mevcut mu?
Lc35 dedi: o zaman bir problem yok herhalde çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Monitörde yukardaki gibi bir bağlantı var mı? Ayrıca DVI kablonuz mevcut mu?
Lc35 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 139 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2016 #10 efe.e dedi: Monitörde yukardaki gibi bir bağlantı var mı? Ayrıca DVI kablonuz mevcut mu? Genişletmek için tıkla... öyle bir bağlantı var , ama DVI kablosu mevcut değil onu almam gerekiyor.
efe.e dedi: Monitörde yukardaki gibi bir bağlantı var mı? Ayrıca DVI kablonuz mevcut mu? Genişletmek için tıkla... öyle bir bağlantı var , ama DVI kablosu mevcut değil onu almam gerekiyor.