GTX 1060 Sistem

Selam kardeşim. Ben internette araştırırken böyle bir ürünle karşılaştım sence nasıl ve benim anakartla uyumlu mu Power Boost Deluxe Serisi VK-G1023S 3x12cm Mavi Led Fanlı, Fiyatı
Anakartınız ile uyumlu ancak kasa kaliteli mi bilmiyorum. Tasarım olarak Dark N10'a benziyor daha ucuz. Bu fiyata Dark Shadow alabilirsiniz.Dark Shadow 3x LED Fan, 1xUSB3.0, 2xUSB2.0 ATX Siyah Kasa (Akrilik Yan Panel)

7.nesil bir sistem toplamayın. Bu bütçede Ryzen 5 1600 ile bir sistem toplanabilir. İ5 8400 bir sistem de düşünülebilir.
İsterseniz yardımcı olabilirim.
Arkadaşın anakartı varmış. Bu sebeple 7. nesil tavsiyesinde bulundum.

7.nesil bir sistem toplamayın. Bu bütçede Ryzen 5 1600 ile bir sistem toplanabilir. İ5 8400 bir sistem de düşünülebilir.
İsterseniz yardımcı olabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim. İlk olarak elimde MSI Bazooka B250m model anakart var bunu söylemeliyim ve bu bilgisayarı 2 yıl gibi bir sürede toparlamayı düşünüyorum. Üniversitede işime yarayacağını söylemeliyim güçlü bir donanıma sahip olmalı ancak çok ta pahalı olmamalı. anakartın sitesinin linkini atayım da ona göre yardımcı olursanız sevinirim. B250M BAZOOKA | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Türkiye
Monitör kısmına gelirsek bir şekilde hallederim.Monitörü fiyata dahil etmeyerek max 5500-5600 tl bir bütçe ile yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2 yıl çok uzun bir süre. O zamana kadar kim bilir ne parçalar gelecek. O anakartı satmanızı, sistem toplamadan 1-2 hafta önce konu açmanızı öneririm. Bilgisayar böyle toplanmaz, siz zararlı çıkarsınız.

Haklısınız o süre içerisinde yeni ve daha güçlü parçalar çıkabilme olasılığı yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…