GTX 1060 sistemde Battlefield 1 çok kasıyor

Darboğaz sorunu var. Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeniz gerek. O zamanda FPS düşecek. Oyun içerisindeki sıcaklık ve kullanım değerlerini paylaşın. Herhangi bir overclock yapıldı mı?

Merhabalar ben EA Play ile Battlefield 1 aldım ama oyun çok kasıyor ve ekran kartı kullanımı %50 bile olmuyor. Ultra ayarlara çeksem yine ekran kartını kullanmıyor. İnternetten videolara baktım, sistemim kaldırıyor fakat bende kasıyor.

Sistemim: Atlas-GTX1060MGX-6GB i5 7400 CPU 16GB DDR4 GTX1060 6GB VGA 240GB SSD Gaming Bilgisayar | ITOPYA
Bu bilgisayara 9000 TL verdim demeyin sakın ? Ram darboğazı var yüksek ihtimal. Sürücüleri kaldırıp tekrar yükleyin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Darboğaz sorunu var. Oyunun grafik ayarlarını yükseltmeniz gerek. O zamanda FPS düşecek. Oyun içerisindeki sıcaklık ve kullanım değerlerini paylaşın. Herhangi bir overclock yapıldı mı?
1612169572954.png

1612169592640.png
Overclock yapmadım.
Bu bilgisayara 9000 TL verdim demeyin sakın ? Ram darboğazı var yüksek ihtimal. Sürücüleri kaldırıp tekrar yükleyin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Vermedim zaten 3 yıl önce almıştı abim yani ucuzdu.

i5 7400 ile GTX 1060 darboğaz yapmaz arkadaşlar. DDU ile sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin. Olmaz ise format atın veya virüs taraması yapın. O da olmaz ise yeni bir 8 GB Ram alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı