GTX 1060 sistemde Call of Duty Warzone kasıyor

d3vil

Decapat
Öncelikle selam, sistemim şu şekilde;
Ryzen 5 3600
GTX 1060
16 GB 3200MHz RAM
1TB HDD.

Call of Duty MW2 Warzone'da çok dehşet bir kasma söz konusu. Anlamadığım bir şekilde ayarları en Low'a çeksem bile kasıyor. Bir arkadaşıma sordum kendisi oyunun belgelerinden işlemci çekirdek sayısını düşürmen lazım fakat unuttum nereden yapıldığını dedi. Bunun çözümü nedir Allah'ını seven birisi bana bir yardımcı olsun oynayamıyorum oyunu.
Not: Ekran kartı sürücüsü WHQL'de en günceli.
Not2: Bir arkadaşım 1050ti ile 90 fps almakta.

Yani 1050ti'da optimizasyon'da sorun yok fakat 1060'da mı var. Gerçekten kafamı karıştırdı.
Sistemden sisteme göre değişen bir durum zaten optimizasyon mevzusu. Girip oynayabildiğinize şükredin derim hocam ben daha giremedim bile 4 günü aştık.

Optimizasyon :/ geliştiricilere biraz zaman tanıyın hocam.

Hocam geliştiricilere tanınacak zaman yok oyunu 3 hafta geç çıkarıp bu kadar rezalet yapmaları hayret verici sunucular pingli ve kapanıyor çoğu kişinin oyunu açılmıyor ve saçma derecede düşük FPS'lerde oynuyoruz.

Arkadaşınız o ekran kartıyla 90 Fps alıyorsa sizin 110 Fps almanız lazım sistemsel bir sorun olabilir.

Oyunu erken çıkarmak geliştiricilerin aldığı bir karar değil malesef hocam. Oyunun yayıncısı ne derse onlar da onu yapmak zorundalar.

Oyunu HDD'ye kurduysan ondan dolayı problem yaşıyor olabilirsin. Oyunun HDD de düzgün çalışmadığını duymuştum.

1050 Ti ile 90 FPS alan arkadaşınız ya "yalan" söylüyor ya da etrafında hiçbir şey yokken veya gökyüzüne bakarken aldığı FPS değerini söylüyor. 3070 ile anca o FPS'leri alabiliyorum. Grafik ayarları biraz yüksekte ama düşürünce de pek fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…