Sistem özelliklerim: 1060 Gaming 6 GB ekran kartım, i7 7700K işlemcim ve 16 GB RAM'im var. Fiyat performans odaklı 2. bir monitör almayı düşünüyorum. Çift monitör kullandığım zaman oyun oynarken FPS düşüşü ve takılmalar yaşar mıyım?
Sistem özelliklerim: 1060 Gaming 6 GB ekran kartım, i7 7700K işlemcim ve 16 GB RAM'im var. 2. bir monitör almayı düşünüyorum. Fiyat performans odaklı. Çift monitör kullandığım zaman oyun oynarken FPS düşüşü ve takılmalar yaşar mıyım?
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Sistem özelliklerim: 1060 Gaming 6 GB ekran kartım, i7 7700K işlemcim ve 16 GB RAM'im var. 2. bir monitör almayı düşünüyorum. Fiyat performans odaklı. Çift monitör kullandığım zaman oyun oynarken FPS düşüşü ve takılmalar yaşar mıyım?
Tek bir monitörde oyunlara girerken arkada sadece Discord veya Spotify gibi uygulamalar açık. 1. monitörde oyun oynayıp 2. monitörde aynı şekil uygulamalar açık olsa bir sorun olur mu?
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Tek bir monitörde oyunlara girerken arkada sadece Discord veya Spotify gibi uygulamalar açık. 1. monitörde oyun oynayıp 2. monitörde aynı şekil uygulamalar açık olsa bir sorun olur mu?
Dediğiniz uygulamada zaten başka bir uygulama veya oyun açtığınızda hareketli arka plan duruyor. O uygulamayı kullanırken bir sorun olacağını bende düşünmüyorum. Sadece tek monitörde oyun oynarken arkada Discord ve Spotify gibi uygulamalar açık. 2. monitör de oyun oynarken sadece bu iki uygulama açık olursa durum değişir mi?