GTX 1060 sistemde düşük performans

Tolgapsl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Sayın Technopat sosyal sakinleri. Ben yeni bir bilgisayar aldım toplama denilebilir. Bu bilgisayarı normalde donanım arşivi kanalı topladı fakat ondaki FPS değerleri ile benim FPS değerlerim arasında uçurumlar kadar fark var ve onda tek farklı olan şey Core i5. Bende AMD Ryzen 5 1400 var, onda Core i5 var. Kısacası bendeki bu:
Ondaki bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle de Youtube linkini bırakayım. Ayrıca Rocket League full high'da 60 FPS'yi geçemiyorum desem yeridir. CS GO'da 70-80 FPS full high, Fallout 4 ultra'da 15 FPS alıyorum. Sistemim:
  • AMD Ryzen 5 1400
  • Asus PRIME B350M-A AMD Çipset B350 Soket AM4 DDR4 2666MHz Anakart
  • GSKILL 8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400Mhz CL15 Single Ram
  • ASUS GeForce GTX1060 DUAL OC 3GB GDDR5 192Bit DX12 Ekran Kartı
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 7200Rpm 64MB 210Mb/s Harddisk
  • CORSAIR Carbide Serisi 270R MidTower ATX Siyah Kasa
  • CORSAIR VS650 650W 80+ PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartımın sadece %30'unu kullanıyor. Ne yapmam lazım? Nvidia GPU sürücüsü güncel, BIOS güncel, Windows 10 dahi güncel.

Ekran kartımın sadece %30'unu kullanıyor. Ne yapmam lazım? Nvidia GPU sürücüsü güncel, BIOS güncel, Windows 10 dahi güncel.
Aynı sistem ile aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen buraya yazabilir misin ?

Aynı sistem ile aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen buraya yazabilir misin ?
Tabii ki de. Bana da yardım lazım. "itopya.com" sitesi ile konuşacağım.

Benim ekran kartım MSI GTX 1070, işlemcim Ryzen 1600X. GTA 5 Ultra 2K ayarlarda GPU kullanımı %60'ı geçmiyor, CPU kullanımı da en fazla %50 oluyor.

Sayın @Recep Baltaş yok mudur bunun bir çözümü?

Benim anlamadığım şu ferrari alıp gaza basmıyacaksam ferrari almamım ne anlamı var?

Kullanım değerleri normal. Bende i5 6500 ve GTX 1060 ile %40 kullanımı geçemiyorum.
Hocam %40 yine iyi ben %30 ve 203 MHz'i geçemiyorum, buna ne diyorsun peki ? Oyun içi çok kötü oluyor.

Arkadaşlar sorunum çözülmüştür. "itopya.com" ile görüşüp bana ekran kartının düzelemeyecek bir sorunda olduğunu paramın iade edileceğini söylediler. İlgilenen ve ya ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…