Maç esnasında 120 FPS ile oynuyorum akışkan bir şekilde donma kasma olmuyor hiç. Ara sahnelere gelince kornerdir oyuncuların tepkileri ya da maç esnasında durdurduğumda FPS inanılmaz düşüyor, 45-50 FPS'leri görüyorum. Çözümü var mıdır bunun?
FC klasörü değilmiş fcsetup.ini buymuş. Sildim öyle denedim çözüldü gibi oldu ama ayarları otomatikten çıkardığımda tekrar aynısı oldu ve ara sahneler 30 FPS'ye kilitleniyor.
FC klasörü değilmiş fcsetup. İni buymuş. Sildim öyle denedim çözüldü gibi oldu ama ayarları otomatikten çıkardığımda tekrar aynısı oldu ve ara sahneler 30 FPS'ye kilitleniyor.
Evet. O ini dosyasını sildiğimde düzelmişti. Ayarları düşüğe aldığımda tekrar o akışkanlık gitti. Dosyayı silince ara sahnelerde ki kasma gitti ama fps 30 a sabitlendi. 30 gösteriyor ama 60 fps hissettiriyor büyük ihtimal buglı.
Evet. O ini dosyasını sildiğimde düzelmişti. Ayarları düşüğe aldığımda tekrar o akışkanlık gitti. Dosyayı silince ara sahnelerde ki kasma gitti ama FPS 30'a sabitlendi. 30 gösteriyor ama 60 FPS hissettiriyor büyük ihtimal buglı.