Maç esnasında 120 FPS ile oynuyorum akışkan bir şekilde donma kasma olmuyor hiç. Ara sahnelere gelince kornerdir oyuncuların tepkileri ya da maç esnasında durdurduğumda FPS inanılmaz düşüyor, 45-50 FPS'leri görüyorum. Çözümü var mıdır bunun?
Ara sahneler nasıl peki dostum oyuncu tepkilerini gösterirken falan. Bende oyun esnasında sorun olmuyor da korner frikik oyuncuların tepkilerini gösterirken fps yine düşüyor 40 fps'lere kadar. Sende nasıl?
Ara sahneler nasıl peki dostum oyuncu tepkilerini gösterirken falan. Bende oyun esnasında sorun olmuyor da korner frikik oyuncuların tepkilerini gösterirken FPS yine düşüyor 40 FPS'lere kadar. Sende nasıl?
FC 24 klasörünü silip denedim. Gayet akıcı ara sahnelerde de donma kasma yok ama anlamadığım bir şekilde ara sahnelerde FPS yine düşüyor 37'ye. Bir türlü çözemedim şunu. Monitörüm 75 Hz maç esnasında 75 FPS oynuyorum akıcı ama ara sahnelerde 37'ye düşüyor kornerlerde de 37'ye düşüyor. Çözemiyorum bir türlü.
FC 24 klasörünü silip denedim. Gayet akıcı ara sahnelerde de donma kasma yok ama anlamadığım bir şekilde ara sahnelerde FPS yine düşüyor 37'ye. Bir türlü çözemedim şunu. Monitörüm 75 Hz maç esnasında 75 FPS oynuyorum akıcı ama ara sahnelerde 37'ye düşüyor kornerlerde de 37'ye düşüyor. Çözemiyorum bir türlü.