GTX 1060 sistemde FIFA 23 düşük FPS

efev12

Hectopat
Arkadaşlar sistemim:
GTX 1060 6 GB.
Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz

Ve FIFA 23'te en düşük ayarlarda bile inanılmaz düşük FPS alıyorum. Bilgim kısıtlı ama normal olduğunu düşünmüyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da fikri olan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
driverların güncelmi kontrol et, bilgisayara tam tarama yap, olmadı format at düzelmez ise bilmiyorum.

Hocam işlemci sıcaklığı nasıl RAM'ler kaç GB?

driverların güncelmi kontrol et, bilgisayara tam tarama yap, olmadı format at düzelmez ise bilmiyorum.
güncelleyince daha da kötü oldu anlamıyorum
Hocam işlemci sıcaklığı nasıl RAM'ler kaç GB?
sıcaklığı bilmiyorum deneyip yazarım bugün , RAM 16 gb

Nvidia overlay'den baktığım zaman oyun içinde %100ü buluyor işlemci kullanımı

Son düzenleme:
Güncelleyince daha da kötü oldu anlamıyorum.

Sıcaklığı bilmiyorum deneyip yazarım bugün, RAM 16 GB.

NVIDIA Overlay'den baktığım zaman oyun içinde %100ü buluyor işlemci kullanımı.

Hocam sıcaklığı nasıl.

Hocam NVIDIA overlayi kapatın NVIDIA ayarlarından V-Sync ve anti lag ayarını açın. Oyun içi ayarlardan her şey Low ve off, ekran boyutuda windowed borderless yapın, oyun ayarlarından FPS limiti yoku seçin. Bir de NVIDIA'dan 60 FPS kilitleyin. Olmazsa yazın hocam yardım etmeye çalışayım. (FreeSync veya G-SYNC varsa açmayı unutmayın)

hepsini yaptım hala aynı

Hocam nasıl 100 derece sorunu bulduk o zaman termal macun değişmeniz gerekiyor ben olsam uyguna bir kule tipi soğutucu alırdım.
hocam peki fifa 22 de 100 derece ama onda ultra ayarlarda oynarken hiç bir sıkıntı çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…