GTX 1060 sistemde Minecraft düşük FPS

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, bayağıdır minecraft´a tekrar sardım ve oynarken çok canımı sıkan bir problem var. FPS sürekli olarak 10-20´lere düşüyor ve en fazla 60-67 falan görebiliyorum. Minecraft´a verdiğim RAM miktarı 12 GB. Detayları aşağıdaki "F3" grafiklerinde görebilirsiniz. Herhangi bir shader kullanmıyorum.
Sistemim: GTX 1060 6 GB, i7 8750H, 16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MTN RAM miktarını düşürmek FPS´i nasıl yükseltiyor, sakıncası yok ise açıklayabilir misiniz?

Hocam minecraft ne kadar ram verirseniz verin sadece bir kısmını kullanıyor diye biliyorum yani benim sistemimde o şekilde en azından. Ve en yüksek ayarlarda shader/rtx açık olsa dahi 60 altı görmüyorum garip bir durum açıkçası.

1.17'de veya 1.17'nin snaphotlarında oynuyorsanız rezil optimizasyonları var. 12GB RAM aşırıya kaçmış, bence 4GB idealdir.

Bu sorun bende de oluyordu RX 460 olmasına rağmen 30FPS'di. OpenGL ile alakalı bir şey oyunu ve OpenGL'yi kaldır geri yükle düzelir diye düşünüyorum.

Ayarları yükseltip deneyin.

1.17 optimizasyonu rezalet. 1.16 sürümlerinde deneyin.
Bir de texture Pack'in linkini atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…