GTX 1060 Sisteme i7 İşlemci

Egemen847K

Hectopat
Daha fazla  
İş için satın aldığım laptop battlefield1 oynarken kasmaya başladığı için bilgisayar toplamaya karar verdim.

GTX 1060 Sistem Toplama Rehberi - Technopat

Bilgisayar parçalarının uyumunu, özelliklerini pek iyi bilmediğimden sizlerden yardım istiyorum. Bu sistemin işlemcisini i7 yaparsak bozulur mu? Bana uygun bir i7 işlemci linki bırakır mısınız rica etsem? Teşekkürler.

Ek olarak: kasa olarak bunu kullansam bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Corsair Carbide SPEC-02 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Oyuncu Fiyatı

İlk defa montaj yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci değişiminde sıkıntı olmaz tabi LGA sı değişmiyorsa yani 1151 mesela videodaki işlemci
i7 daha iyi olur ve i7 nin 1151 lerinden kullanabilirsin bikaç örnek atayim
  • Intel Core i7-6700 8M 3.40Ghz 1151
    328,90 USD + KDV
  • Intel Core i7-6700K 8M 4.0Ghz 1151
    364,93 USD + KDV
  • Intel Core i7-6850K 15M 3.60GHz 2011-V3
    667,70 USD + KDV
  • Intel Core i7-7700 8MB 3.6 GHz 1151
    339,90 USD + KDV
  • Intel Core i7-7700K 8MB 4.2GHz 1151
    380,60 USD + KDV
  • birşey daha var 7binlerden kullanıcaksan işlemciyi h270 yada b250 anakart öneririm

Bilgisayar parçalarının uyumunu, özelliklerini pek iyi bilmediğimden sizlerden yardım istiyorum. Bu sistemin işlemcisini i7 yaparsak bozulur mu? Bana uygun bir i7 işlemci linki bırakır mısınız rica etsem? Teşekkürler.
Bütçeniz nedir?
Ek olarak: kasa olarak bunu kullansam bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Corsair Carbide SPEC-02 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Oyuncu Fiyatı
Sıkıntı olmaz.
İlk defa montaj yapıcam.
Technopat' ın videolarına bakarak montaj yapabilirsiniz.

İş için satın aldığım laptop battlefield1 oynarken kasmaya başladığı için bilgisayar toplamaya karar verdim.

GTX 1060 Sistem Toplama Rehberi - Technopat

İlk defa montaj yapıcam.

İ7 yerine i5-7600k öneririm. GTX 1060 ile gayet iyi oluyor. Kasa da gayet iyi bir kasa hiçbir sorun çıkarmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı