i5 4460 işlemci.
GTX 1060 6 GB OC Expedition ekran kartı.
MSI military class 4 B85M-E45 anakart.
16 GB 1600 MHz RAM.
600 watt PSU.
Anakartım 4. nesil işlemcileri kullanabiliyor ve ben darboğaz yapmayacak 8mlik minimum 7. nesil işlemci istiyorum aklımda i7 4470 işlemci almak var ve oyun öneriniz var mı? Bende görseldeki oyunlar var ve başka bir konuda da önerileriniz varsa söyleyin önerilere açığım.
O sokette sadece i7 altındaki seriler beslemez hocam 1060'ı. Ya komple işlemci, anakart, ram yenileyeceksiniz ya da mecburen dediğiniz işlemciyi alacaksınız.
Almanız gereken işlemciler şunlardan birisi; anakart değiştirmenize veya başka bir değişikliğe gerek yok sadece i5 4460'ı şunlardan birisi ile değiştirin.
Almanız gereken işlemciler şunlardan birisi; anakart değiştirmenize veya başka bir değişikliğe gerek yok sadece i5 4460'ı şunlardan birisi ile değiştirin.
@polat. Cbk
Anakartın OC desteklemiyor oluşu "k" ibareli işlemciyi kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Önerdiğim işlemcilerin tamamı 1060 6 GB besleyebilecek güçlü işlemcilerdir. Üslubunuza dikkat edin benimle bu şekilde konuşamazsınız.
@gizlenmiş isim anakartınız OC desteklemiyor, "OC" yazan ibare işlemci değil RAM'leriniz için XMP desteğinin bulunduğunu belirtiyor.
@polat. Cbk
Anakartın OC desteklemiyor oluşu "k" ibareli işlemciyi kullanamayacağı anlamına gelmiyor. Önerdiğim işlemcilerin tamamı 1060 6 GB besleyebilecek güçlü işlemcilerdir. Üslubunuza dikkat edin benimle bu şekilde konuşamazsınız.
@gizlenmiş isim anakartınız OC desteklemiyor, "OC" yazan ibare işlemci değil RAM'leriniz için XMP desteğinin bulunduğunu belirtiyor.
Üslubumda bir sıkıntı yok. K ibareli işlemciyi kullanamaz diye bir şey demedim, OC desteği olmadığı için i5 alması saçma olur dedim çünkü BESLEYEMİYOR. Beslemekten kastınız çoğu oyunda %100 CPU kullanımı olması mı? PUBG'de GPU kullanımı %30-40 arası. Tekrar diyorum dalga mı geçiyorsunuz? CPU ağırlıklı oyunları ne yapacak bu arkadaş? Bu anakarta alınacak tek işlemci i7 serisi.
Üslubumda bir sıkıntı yok. K ibareli işlemciyi kullanamaz diye bir şey demedim, OC desteği olmadığı için i5 alması saçma olur dedim çünkü besleyemiyor. Beslemekten kastınız çoğu oyunda %100 CPU kullanımı olması mı? PUBG'de GPU kullanımı %30-40 arası. Tekrar diyorum dalga mı geçiyorsunuz? CPU ağırlıklı oyunları ne yapacak bu arkadaş? Bu anakarta alınacak tek işlemci i7 serisi.
Üstteki videoda görüldüğü üzere CPU'ya abanan işlemler haricinde 4690 ve 4670 bu ekran kartı için gayet yeterli.
Alttaki videoda GTX1070 var yanlış video atmışsınız.
Biraz daha kibar olun lütfen.