Arkadaşlar merhabalar, ben bir monitör satın almak istiyorum fakat çok kararsızım nedeni de şu; 144 Hz bir monitör almam aşırı bir fayda sağlar mı bana sistemim üst düzey bir sistem değil bütçe deseniz 144 Hz seviyesindeki monitörlere henüz ulaşamadı Şu anda kullandığım 6 senelik bir monitör ve yenilemek istememdeki sebep açıkçası ihtiyaç dan değil sadece biraz daha büyük bir ekran var daha parlak renkler istemem varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
GTX1060 24inç144hz PUBG CS:GO için kullanıyorum. Benimde önceki monitörüm 18inç ti farklı hissediyorsun ilk geçişte
PUBG ortalama 100 FPS alıyorsun büyük değişim olmaz CS:GO vs eski oyunlarda farkı daha çok anlarsın.
Bütçe belirtmediğin için en ucuz ayarlanabilir olan modeller bunlar.
Bence TN panellerden uzak durun şu saatten sonra. VA panel ya da IPS panel alabilirsiniz. Bütçenize göre yine seçim yaparsınız. Şunu da şuraya bırakayım bi bakın derim. 1ms ile 4ms arasındaki farkı gözünüz ile ayırt etmeniz çok zor kafanıza takmayın.
Açıkçası 27" monitör düşünüyorum alırsam en az 27" olsun bari oynadığım oyunlarda PUBG, Rainbow , BF tarzı oyunlar birde IPS panel daha mantıklı değil mi?
Açıkçası 27" monitör düşünüyorum alırsam en az 27" olsun bari oynadığım oyunlarda PUBG, Rainbow , BF tarzı oyunlar birde IPS panel daha mantıklı değil mi?