GTX 1060 sisteme monitör önerisi

Ro0kie

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, ben bir monitör satın almak istiyorum fakat çok kararsızım nedeni de şu; 144 Hz bir monitör almam aşırı bir fayda sağlar mı bana sistemim üst düzey bir sistem değil bütçe deseniz 144 Hz seviyesindeki monitörlere henüz ulaşamadı :) Şu anda kullandığım 6 senelik bir monitör ve yenilemek istememdeki sebep açıkçası ihtiyaç dan değil sadece biraz daha büyük bir ekran var daha parlak renkler istemem varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Şu anki monitörüm bu.

Sistemim:
  • Ryzen 5 2600
  • 16 GB 2400 MHZ RAM
  • B350M-K
  • GTX 1060 6GB

Oynadığınız oyunlar LOL veya CS GO gibi FPS oyunları ise 144 hz tavsiye ederim. Çünkü diğer AAA oyunlarda 144 FPS göremeyebilirsiniz o kart ile.

GTX1060 24inç144hz PUBG CS:GO için kullanıyorum. Benimde önceki monitörüm 18inç ti farklı hissediyorsun ilk geçişte:)
PUBG ortalama 100 FPS alıyorsun büyük değişim olmaz CS:GO vs eski oyunlarda farkı daha çok anlarsın.
Bütçe belirtmediğin için en ucuz ayarlanabilir olan modeller bunlar.

AOC G2460PF 24" 144 Hz 1ms (Analog+DVI+HDMI+Display) Fiyatı
BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Fiyatı

Bence TN panellerden uzak durun şu saatten sonra. VA panel ya da IPS panel alabilirsiniz. Bütçenize göre yine seçim yaparsınız. Şunu da şuraya bırakayım bi bakın derim. 1ms ile 4ms arasındaki farkı gözünüz ile ayırt etmeniz çok zor kafanıza takmayın.

Acer B247Ybmiprx Monitör

Açıkçası 27" monitör düşünüyorum alırsam en az 27" olsun bari :) oynadığım oyunlarda PUBG, Rainbow , BF tarzı oyunlar birde IPS panel daha mantıklı değil mi?

Açıkçası 27" monitör düşünüyorum alırsam en az 27" olsun bari :) oynadığım oyunlarda PUBG, Rainbow , BF tarzı oyunlar birde IPS panel daha mantıklı değil mi?

Bütçe yazmamışsın ki sana kim neye göre öneri yapacak.

IPS daha mantıklı.
24" IPS panelle kartın daha mantıklı dediğim gibi herşey PARA ile alakalı.
2k oyun oynasan da FPS in düşük olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı