GTX 1060 Sisteme Monitör Tavsiyesi

merdo21

Hectopat
Daha fazla  
Kendime bir monitör almak istiyorum ama arada kaldım. Ekran kartım GTX 1060 ve oyun için tercih edeceğim bir monitör olacak. Arada kaldığım modeller ise şunlar;

ASUS VG248QE
BENQ XL2411Z
BENQ XL2430T
VIEWSONIC XG2401

Fiyatları çok yakın olmasa da hemen hemen yakın. Özelliklerine kendimce baktım fakat karar veremedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Asus VG248QE kullanıyorum aynı ekran kartına sahibim tavsiye edebilirim. Oyun içerisindeki tepkimeleri olsun renk fazlalığı olarak gayet canlı fiyat olarak diğerlerine göre iyi tavsiye edebilirim.

Evet fiyat olarak da Asus mantıklı gözüküyor ama bu konu hakkında çok fazla bilgim olmadığı için ekran kartıyla uyumlu olma durumlarını bilmiyorum. Bazı ekran kartlarının özelliklerini destekleyen modeller varmış yanlış anlamadıysam. Birde Benq açıkçası kafamı çok karıştırdı. Genelde Benq kullanmam yönünde yorumlar aldım çevremdeki insanlardan. Karar veremiyorum o yüzden hala.

Tekrar merhaba arkadaşlar. Kusura bakmayın 2 mesaj üst üste yazmış oluyorum ama, yardımcı olabilecek var mıdır acaba? Arada kalmış bulunmaktayım o yüzden siparişimi veremedim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı