GTX 1060 sisteme nasıl monitör alınmalı?

hsyncb15

Kilopat
Ben size naçizane bir öneri yapmak istiyorum. 3000 civarı bütçeyle aşağıdaki özelliklerdeki bilgisayarı aldım. Eski bilgisayarımın monitörünün bana fazlasıyla yeteceğini cahilce düşündüm. Bilgisayarı aldıktan sonra monitörümün sadece VGA çıkışlı olduğunu ve ekran kartında da VGA çıkışı olmadığını anladım. Çevirici aldım fakat görüntü şuan çok net değil. Ayrıca çözünürlük uyumsuzluğu var. Daha da beteri benim ekran kartımla 60 FPS'in çok daha üzerinde bir FPS değeri alabilecekken monitörüm 60 hertz olduğu için 60 FPS'in üzerine çıkamıyorum. Bilgisayarın hakkını verecek monitörler ise en az bilgisayarın yarı fiyatını istiyor. Ben zaten bilgisayarı almakla bütçemin sınırının dibine vurmuştum. 60 FPS'i daha düşük bir sistemle de alabilirdim.
  • MSI B250M GAMING PRO
  • MSI GTX GeForce 1060 GAMING 6GB
  • Intel I5 7500
  • Corsair Vengeance Siyah 8GB 2400MHz DDR4 RAM
  • WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0
  • Corsair Carbide Champ/SPEC-01
  • Corsair VS600 600 Watt + 80 PSU
  • TOPLAM TUTAR 3,347.48

Son düzenleyen: Moderatör:
Hertz meselesi o kadar da kafaya takılacak bir mesele değil. V-Sync'i aktif hale getirir en üst ayarlar'da akıcı bir şekilde oynarsın. Zaten akıcı oynamak için 60 HZ yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…