Hocam 1.si ciguli yerine çikolata harcıyor. Bilgisayara çok çikolata yedirmeniz lazım. 2.si HDD ben HDD'nin 1TB olan halini kullanıyorum. SSDRAMKASAİşlemci.
İnternette video izledim videoda 4GHz'ye ocluydu darboğaz olmuyordu ama base clockunda çalışırken darboğaz olabilir 2. nesil Ryzen'ler yavaş bende 2. nesil Ryzen kullanıyorum
Bu biraz fazla abartı olmuş sanki. "i9 beğenmemek" ne demek? Daha üstü yok ki. Bu arada arkadaşlar bizde bol olan tek şey çay, i9 işlemci ne demek? Ben unuttum da cevaplayan olursa sevinirim. Saygılar.
240 alıp kendi HDD'mi kullanacağım. Yani CS:GO, Zortnite ve ufak oyunlar buna gerisi mekanik diske. Zortnite bile oynamıyorum aslında. Ama PUBG, CS:GO, GTA 5 kesin olacak SSD'de. 240'a sığar mı? 39+90+20+30 öylesine=179. 240-20 GB'dan 220 GB SSD'den 180 GB'ı kullanılacak. Teoride böyle ama pratikte böyle olmaz herhalde.
Hocam 1.si ciguli yerine çikolata harcıyor. Bilgisayara çok çikolata yedirmeniz lazım. 2.si HDD ben HDD'nin 1TB olan halini kullanıyorum. SSDRAMKASAİşlemci.
AMD Ryzen 5 3500 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M1Z3600C18 8 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
İnternette video izledim videoda 4GHz'ye ocluydu darboğaz olmuyordu ama base clockunda çalışırken darboğaz olabilir 2. nesil Ryzen'ler yavaş bende 2. nesil Ryzen kullanıyorum
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.