Merhabalar, Bugün Asus GTX 1060 geldi güç kablosuyla birlikte kasaya taktım. Monitör ile bağlantısını sağlayan kabloyu taktığımda kablo takılı değil uyarı veriyor ekranım. İlk açılışta ekran kartının fanı kısa süre dönüp duruyor. Güç ışığı yanıyor.
Kart takılı iken onboard deneyince ekran da gelmiyor.
Sorun vga yı taktığım siyah zımbırtıda zaten zar zor bulup aldım. Lütfen alabileceğim bir mağaza ya da site önerir misiniz? Media Teknosa da bulamadım bilgisayarcılardada
Sorun vga yı taktığım siyah zımbırtıda zaten zar zor bulup aldım. Lütfen alabileceğim bir mağaza ya da site önerir misiniz? Media Teknosa da bulamadım bilgisayarcılardada
Dönüştürücü sorunumu hallettim vgs hdmi ile. Kutunun içinde bir dvd çıktı bu dvd kurmassam sadece internetten indirdiğim nvdia driverını kursam sıkıntı olur mu? Birde sanırım fanlar belli bir ısıda çalışıyor diymi şuan bir kıpırdama yok
Dönüştürücü sorunumu hallettim vgs hdmi ile. Kutunun içinde bir dvd çıktı bu dvd kurmassam sadece internetten indirdiğim nvdia driverını kursam sıkıntı olur mu? Birde sanırım fanlar belli bir ısıda çalışıyor diymi şuan bir kıpırdama yok
Sürücüleri Yükle | NVIDIA Buradan manuel aramadan GTX 1060 seçeceksin. Geforce 10 serisini seç önce. Oradan Windows 10 64 bit türkçe olanı indirebilirsin. Artık hangi işletim sistemini kullanıyorsun. Kutudan çıkan DVD yükleme genelde onlar eski sürüm oluyor. Fanlar kart ısınınca çalışıyor. 60-65 gibi. Kısaca oyundayken ısınınca çalışıyor. Boşta çalışmaz.
Anakartın nedir? Ona göre CPU Tweak 2 indirip kartının sıcaklığına bakabilirsin. Yada fan ayarını istediğin gibi yapabilirsin.