GTX 1060 Sistemin Çalışmaması

ÜlgenHan

Megapat
Merhabalar, Bugün Asus GTX 1060 geldi güç kablosuyla birlikte kasaya taktım. Monitör ile bağlantısını sağlayan kabloyu taktığımda kablo takılı değil uyarı veriyor ekranım. İlk açılışta ekran kartının fanı kısa süre dönüp duruyor. Güç ışığı yanıyor.

Kart takılı iken onboard deneyince ekran da gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gtx 780 için kullandığım dönüştürücü bu karta uymadığı bende bitane zor da olsa buldum çalışmıyor nereden bulabilirim sağlam ?

Dönüştürücü tavsiyesi için yeni bir konu açarsan yardım ederler. Ben dönüştürücü kullanmıyorum. Eski konulara da bakabilirsin.:)

Dönüştürücü tavsiyesi için yeni bir konu açarsan yardım ederler. Ben dönüştürücü kullanmıyorum. Eski konulara da bakabilirsin.:)
Dönüştürücü sorunumu hallettim vgs hdmi ile. Kutunun içinde bir dvd çıktı bu dvd kurmassam sadece internetten indirdiğim nvdia driverını kursam sıkıntı olur mu? Birde sanırım fanlar belli bir ısıda çalışıyor diymi şuan bir kıpırdama yok

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Dönüştürücü sorunumu hallettim vgs hdmi ile. Kutunun içinde bir dvd çıktı bu dvd kurmassam sadece internetten indirdiğim nvdia driverını kursam sıkıntı olur mu? Birde sanırım fanlar belli bir ısıda çalışıyor diymi şuan bir kıpırdama yok

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Sürücüleri Yükle | NVIDIA Buradan manuel aramadan GTX 1060 seçeceksin. Geforce 10 serisini seç önce. Oradan Windows 10 64 bit türkçe olanı indirebilirsin. Artık hangi işletim sistemini kullanıyorsun. Kutudan çıkan DVD yükleme genelde onlar eski sürüm oluyor. Fanlar kart ısınınca çalışıyor. 60-65 gibi. Kısaca oyundayken ısınınca çalışıyor. Boşta çalışmaz.:)
Anakartın nedir? Ona göre CPU Tweak 2 indirip kartının sıcaklığına bakabilirsin. Yada fan ayarını istediğin gibi yapabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı