Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar GTA V'te dokular bu şekilde gözüküyor ve oyunda takılma sorunu mevcut. Başka hiçbir oyunda dokular bozuk gözükmüyor. Oyun SSD'ye kurulu. Sorun nerede? Nasıl çözebilirim? Oyun orjinal. Sorun online'da da mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2018
Arkadaşlar GTA V'te dokular bu şekilde gözüküyor ve oyunda takılma sorunu mevcut. Başka hiçbir oyunda dokular bozuk gözükmüyor. Oyun SSD'ye kurulu. Sorun nerede? Nasıl çözebilirim? Oyun orjinal. Sorun online'da da mevcut.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 2 Ağustos 2018 #2 Onarmayı denedin mi Steam'dan o da olmazsa yeniden yüklersin.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 Ağustos 2018 #3 Elyr dedi: Onarmayı denedin mi Steam'dan o da olmazsa yeniden yüklersin. Genişletmek için tıkla... Onardım. Düzelmedi tamam bugün akşam bidaha indiririm.
Elyr dedi: Onarmayı denedin mi Steam'dan o da olmazsa yeniden yüklersin. Genişletmek için tıkla... Onardım. Düzelmedi tamam bugün akşam bidaha indiririm.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 2 Ağustos 2018 #4 Abu! dedi: Onardım. Düzelmedi tamam bugün akşam bidaha indiririm. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle hatalar yeniden yükleyince geçiyordu inşallah sende de geçer.
Abu! dedi: Onardım. Düzelmedi tamam bugün akşam bidaha indiririm. Genişletmek için tıkla... Ben de böyle hatalar yeniden yükleyince geçiyordu inşallah sende de geçer.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2 Ağustos 2018 #5 Elyr dedi: Ben de böyle hatalar yeniden yükleyince geçiyordu inşallah sende de geçer. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun oyunun dosyalarında. Çünkü başka oyunlarda olmuyor bu hata.
Elyr dedi: Ben de böyle hatalar yeniden yükleyince geçiyordu inşallah sende de geçer. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sorun oyunun dosyalarında. Çünkü başka oyunlarda olmuyor bu hata.