H Hilti26 Megapat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #71 Jira dedi: 2 kart kasada daha güzel duruyor. Ondan SLI istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bunu geçin de 1 nisan'da Ülker olayındaki yorumlardan sonra kahkaha attıran tek yorum buydu Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2017
Jira dedi: 2 kart kasada daha güzel duruyor. Ondan SLI istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bunu geçin de 1 nisan'da Ülker olayındaki yorumlardan sonra kahkaha attıran tek yorum buydu
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Nisan 2017 #72 Sananda helikopter ile uzaya çıkıyoruz. Alt tarafı SLI ve CF yapacağız. Ne troll muamelesi yapıyorsunuz ya. Üzüldüm bak.
Sananda helikopter ile uzaya çıkıyoruz. Alt tarafı SLI ve CF yapacağız. Ne troll muamelesi yapıyorsunuz ya. Üzüldüm bak.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 2 Nisan 2017 #74 Jira dedi: Sananda helikopter ile uzaya çıkıyoruz. Alt tarafı SLI ve CF yapacağız. Ne troll muamelesi yapıyorsunuz ya. Üzüldüm bak. Genişletmek için tıkla... 1060-SLI, Janissary ve Vatan Bilgisayar, 2 Kartın kasada güzel durması, gibi ifadelerle cümle kurunca troll olmadığına inanmam pek mümkün değil.
Jira dedi: Sananda helikopter ile uzaya çıkıyoruz. Alt tarafı SLI ve CF yapacağız. Ne troll muamelesi yapıyorsunuz ya. Üzüldüm bak. Genişletmek için tıkla... 1060-SLI, Janissary ve Vatan Bilgisayar, 2 Kartın kasada güzel durması, gibi ifadelerle cümle kurunca troll olmadığına inanmam pek mümkün değil.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Nisan 2017 #75 @Frosa Aydınlattığınız için teşekkür ederim.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 2 Nisan 2017 #76 Silinen üye dedi: RX 470 CF Loading %35... Genişletmek için tıkla... Yalnız Vatan Bilgisayar olmazsa sayılmaz.
Silinen üye dedi: RX 470 CF Loading %35... Genişletmek için tıkla... Yalnız Vatan Bilgisayar olmazsa sayılmaz.
E Eden Dust Ziyaretçi 2 Nisan 2017 #77 Berkay Kalkan dedi: Yalnız Vatan Bilgisayar olmazsa sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Vatanda Abbas abi var, ondan alacağım zaten.
Berkay Kalkan dedi: Yalnız Vatan Bilgisayar olmazsa sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Vatanda Abbas abi var, ondan alacağım zaten.
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #78 BeyzaTheHuntress dedi: 1060-SLI, Janissary ve Vatan Bilgisayar, 2 Kartın kasada güzel durması, gibi ifadelerle cümle kurunca troll olmadığına inanmam pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Alt tarafı SLI ve CF sonuçta. İmkansız bir şey de istemiyorlar ki neden troll olsun.
BeyzaTheHuntress dedi: 1060-SLI, Janissary ve Vatan Bilgisayar, 2 Kartın kasada güzel durması, gibi ifadelerle cümle kurunca troll olmadığına inanmam pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Alt tarafı SLI ve CF sonuçta. İmkansız bir şey de istemiyorlar ki neden troll olsun.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 2 Nisan 2017 #79 İki gram aklım var onu da zorluyorsunuz be. Ben pes ettim sağlıcakla kalın.
Eren Küçük Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 218 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2017 #80 @Jira beyinimde öyle bir kararsızlık yaşattınki kendimi sorgulamaya başladım sunuda bütün beyin hücrelerim öldü. GTX 1060 alcaksanda hayırlı olsun daha başka bir şey demiyor ve buradan uzaklaşıyorum.
@Jira beyinimde öyle bir kararsızlık yaşattınki kendimi sorgulamaya başladım sunuda bütün beyin hücrelerim öldü. GTX 1060 alcaksanda hayırlı olsun daha başka bir şey demiyor ve buradan uzaklaşıyorum.