GTX 1060 SLI Desteği Var Mı ?

Hellfiredm

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GTX 1060 ta SLI desteğinin olmadığını biliyordum ancak bu arkadaş DX12 ile PCI-E üzerenden SLI yapmış ben şaşırdım. DX12 ile geleceği konusunda söylenti vardı geldi de ben mi geri kaldım acaba? :)

Bakınız :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI ve CF köprüleri, orjinal kutularından çıkanlar mesela pek kaliteli değil. Bazıları 1080p destekliyor sadece. 1440P için uygun değil çoğu. Hele 4K için hiç değil. Bu şekilde güzel olacak, PCI-E üzerinden geniş bant ağı ve tam performanstan faydalanabiliriz diye umut ediyorum. İyiye gidiyor teknoloji ancak biz mi görürüz yoksa torunlarımız mı? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özellik şuan sadece Ashes of the Singularity'de var. Ve buna SLI denmiyor. Explicit Multi Adapter deniyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı