Bunları farklı sitelerden alarak fiyatı düşürürsün eğer düşüremezsen SSD'yi sistemden çıkarabilirsin veya önermem ama SSD'siz olmaz diyorsan Monitörden kısabilirsin.
Bilgisayarı alma amacın oyun ise işlemciden kısıp ekran kartına yönelmelisin.Bu yüzden Amd İşlemci koydum sisteme.
Senin topladığın sistemin en büyük sorunu 7. Nesil toplamış olman. 8. Nesilde çekirdek sayılarını artırdılar.
K ile biten işlemciye soğutucu almamışsın, k ile biten işlemcilerin yaninda soğutucu gelmiyor.
K ile bitenlerin en büyük avantajı çarpan kilidinin açık olması, bunu kullanmak için z 290 cip setli anakart(7. Nesil için) lazım.
İntelin i3 leri ve i5 leri şu anki fiyatını hak etmiyor.
Serdar arkadaşın sistemi alabilirsin, ekran kartını değiştir istersen 1060 6GB başa baş bir kart ama fazla enerji tüketiyor. Bunu 1700tl alabilirsin ekran kartı olarak.
Monitörle birlikte 6500,75 TL ediyor 1070 ti için monitör seçimi hakkında pek bilgim yoktu fakat bu monitörü seçtim. Monitör hakkında bir sıkıntı varsa bilen bir arkadaş baksın.
Monitörle birlikte 6500,75 TL ediyor 1070 ti için monitör seçimi hakkında pek bilgim yoktu fakat bu monitörü seçtim. Monitör hakkında bir sıkıntı varsa bilen bir arkadaş baksın.