GTX 1060 The Division 2 Ani FPS Düşmesi

theoden92

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar sistem bilgilerimi en sona yazacağım. The Division 2 oynarken ayarları ne kadar düşürsem de anlık FPS düşmeleri oluyor ve bu düşüşler sadece aksiyon anlarında değil bazen yürürken bile olabiliyor. 75 FPS'den birden 20ye düşüyor sonra yavaş yavaş 30-40 diye çıkıyor. Bu durumda bir anlık donmaya neden oluyor. Bilgisine güvendiğim bir arkadaşım RAM yüzünden olduğunu söylüyor. Oyunun online bir oyun olması nedeni ile diğer oyunlardan biraz daha fazla RAM kullanabileceğini ve bu nedenle 8 RAM'in yetmeyebileceğini çünkü işletim sisteminin de kullanılıyor olması sebebi ile RAM'in yetersiz kalması sonucu oyunda anlık FPS düşüşlerinin normal olduğunu ve RAM belleği 16'ya çıkartmam halinde oyunu daha rahat oynayabileceğimi söyledi. Sizlerden de yorum almak isterim. Bu arada umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

PC özelliklerini CPU-Z programından görsel alarak atıyorum:

B250MK
i5-7600
GTX 1060

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oyunu hem 8 GB ile hemde 16 GB RAM ile oynamış biri olarak, kesinlikle o oyunda 8 GB RAM yeterli değil. RAM'i 16 GB'a çıkarırsanız sorununuz çözülecektir.

The Division 2 için "minimum" 6/6 işlemci gerekmekte. Maalesef 7600k Division 2 için yetersizdir.

Çift kanal RAMe geçerseniz FPSleriniz artar ve droplar bir miktar azalır.

Fakat sorunun temeli değişmez. The Division 2, Anthem, Battlefield 5. Bunlar 7600k ve quad core katili oyunlarıdır.

ISLC'yi de deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…