Büyük ihtimalle oyunlarda 1060 Ti çalışmıyor ve işlemcinizdeki dahili grafik birimi çalışıyor işlemcinizin tam modelini yazar mısınız ayrıca bir oyuna girip görev yöneticisi>performans sekmesini oyun içindeyken SS atar mısınız?
Kartınız 1050ti veya 1060 mı? Laptop ise sıcaklıklara ve oyunları hangi kart ile çalıştırdığınıza bakın. Masaüstü ise sıcaklıklar veya driver sorunları olabilir.
Her oyundan kastınız Cyberpunk RDR2 falansa bence normal ama CS:GO'da falan öyleyse bir sıkıntı var driverları yüklediniz mi? bir de ayrıca oyunda GPU ve CPU kullanımına bakın.
Her oyundan kastınız Cyberpunk RDR2 falansa bence normal ama CS:GO'da falan öyleyse bir sıkıntı var driverları yüklediniz mi? Bir de ayrıca oyunda GPU ve CPU kullanımına bakın.
Hocam GeForce Experience indirin kurun alt+Z yapın orada ayarlar var performans genel falan var bazı şeyleri gösteriyor GPU CPU kullanımı oyundayken bir bakın. Hiç olmassa temiz bi format atın banada oldu 21H1 güncellemesinden sonra fps drop yemeye başladım ben güncellerken internetim kötüydü o yüzden kesintiler oldu düzgün kurulmadı