GTX 1060 ve 144 Hz Monitör vs GTX 1070 ve 75 Hz Monitör

Aliexpressten sipariş yapabilir misin?Yapabileceksen 2100 TL'ye 1070 var ama olmaz diyorsan 2600'lüğü alırsın.
Türkiye’den alma taraftarıyım. Birde sipariş versem gelmesi uzun sürer. Ayın sonunda verdiğimi düşünsem birde

Türkiye’den alma taraftarıyım. Birde sipariş versem gelmesi uzun sürer. Ayın sonunda verdiğimi düşünsem birde
O zaman Nanokatalog'dan alırız orasıda yurtdışından geliyor ama daha kısa sürede ve daha güvenebileceğimiz bir site (Çünkü türklerin) Aliexpress'e göre.

O zaman Nanokatalog'dan alırız orasıda yurtdışından geliyor ama daha kısa sürede ve daha güvenebileceğimiz bir site (Çünkü türklerin) Aliexpress'e göre.
Ben de öyle düşünmüştüm. Nanokatalogta PC toplama sihirbazı olsaydı çok güzel olurdu aslında.

Ben de öyle düşünmüştüm. Nanokatalogta PC toplama sihirbazı olsaydı çok güzel olurdu aslında.
Bir tanıdığın bilgisayarcıya toplatırsın o zaman veya rehberleri izleyerek kendin 2-3 saatte yaparsın kolay ama uğraştırıcı ve anakartın kitapçığına uymak önemli unutmayalım unutursak değişik şeyler olabilir belki ama olmaz muhtemelen ama sen genede dikkat edersin kendin toplarsan.

O kadar yardımcı oldunuz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Vatana götürsem toplarlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…