blacksea7x Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 115 23 Mayıs 2020 #1 Merhaba bende GTX 1060 6 GB ekran kartı var, çıkartıp MSI 1660 venus XS ekran kartımı takıyorum sürücü güncel gözüküyor Driver'lar aynı mı bilgisi olan var mı?
Merhaba bende GTX 1060 6 GB ekran kartı var, çıkartıp MSI 1660 venus XS ekran kartımı takıyorum sürücü güncel gözüküyor Driver'lar aynı mı bilgisi olan var mı?
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 23 Mayıs 2020 #2 blacksea7x dedi: Merhaba bende GTX 1060 6 GB ekran kartı var, çıkartıp MSI 1660 venus XS ekran kartımı takıyorum sürücü güncel gözüküyor Driver'lar aynı mı bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Degil sistem algılayammıştır yeni sürücüyü yüklemeniz lazım .
blacksea7x dedi: Merhaba bende GTX 1060 6 GB ekran kartı var, çıkartıp MSI 1660 venus XS ekran kartımı takıyorum sürücü güncel gözüküyor Driver'lar aynı mı bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Degil sistem algılayammıştır yeni sürücüyü yüklemeniz lazım .
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #3 Nvidianın sitesinden güncel game ready driver indirin ve kurarken "temiz" kurulum yapın. En sağlıklısı böyle olacaktır.
Nvidianın sitesinden güncel game ready driver indirin ve kurarken "temiz" kurulum yapın. En sağlıklısı böyle olacaktır.
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #4 Kartlardan birini satmayi dusunur musunuz?
blacksea7x Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 115 23 Mayıs 2020 #5 Crimson Butterfly dedi: Nvidianın sitesinden güncel game ready driver indirin ve kurarken "temiz" kurulum yapın. En sağlıklısı böyle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ndvia sitesinde 1660 olanını mı indireceğim ek olarak xs gibi seçenek yok süper ve ti var 1660 mı oluyor? Abdullah Solmaz dedi: Kartlardan birini satmayi dusunur musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi de satılık hangisini alan olursa diğeri ile devam edeceğim ekran kartım bozuk diye MSI 1660 aldım. Ana kartımın slotu bozukmuş değiştirince düzeldi.
Crimson Butterfly dedi: Nvidianın sitesinden güncel game ready driver indirin ve kurarken "temiz" kurulum yapın. En sağlıklısı böyle olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ndvia sitesinde 1660 olanını mı indireceğim ek olarak xs gibi seçenek yok süper ve ti var 1660 mı oluyor? Abdullah Solmaz dedi: Kartlardan birini satmayi dusunur musunuz? Genişletmek için tıkla... İkisi de satılık hangisini alan olursa diğeri ile devam edeceğim ekran kartım bozuk diye MSI 1660 aldım. Ana kartımın slotu bozukmuş değiştirince düzeldi.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #6 Güncel Game Ready driver tüm ekran kartlarını destekliyor gördüğün gibi. Sıkıntı olmaz yükle.
blacksea7x Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 115 23 Mayıs 2020 #7 Crimson Butterfly dedi: Güncel Game Ready driver tüm ekran kartlarını destekliyor gördüğün gibi. Sıkıntı olmaz yükle.Eki Görüntüle 571576 Genişletmek için tıkla... 1060 da destekliyor o yüzden güncel gözüküyor olabilir mi?
Crimson Butterfly dedi: Güncel Game Ready driver tüm ekran kartlarını destekliyor gördüğün gibi. Sıkıntı olmaz yükle.Eki Görüntüle 571576 Genişletmek için tıkla... 1060 da destekliyor o yüzden güncel gözüküyor olabilir mi?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #8 Sürücü doğru olabilir fakat güncel değildir. Aygıt yöneticisinden sürücü numarasına bakabilirsiniz. Siz garanti olsun güncel sürücüyü yükleyin.
Sürücü doğru olabilir fakat güncel değildir. Aygıt yöneticisinden sürücü numarasına bakabilirsiniz. Siz garanti olsun güncel sürücüyü yükleyin.
blacksea7x Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 115 23 Mayıs 2020 #9 Crimson Butterfly dedi: Sürücü doğru olabilir fakat güncel değildir. Aygıt yöneticisinden sürücü numarasına bakabilirsiniz. Siz garanti olsun güncel sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlar için.
Crimson Butterfly dedi: Sürücü doğru olabilir fakat güncel değildir. Aygıt yöneticisinden sürücü numarasına bakabilirsiniz. Siz garanti olsun güncel sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlar için.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #10 blacksea7x dedi: Teşekkür ederim yardımlar için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi forumlar.