xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #21 35UPGRADER36 dedi: Ayarlar sonda mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum , ayarlarımın hepsi sonda. BERWAR dedi: HDD'nin stabilitesi iyi değilmiş, HDD'yi Error Scan yazan yerden teste sok ve tekrar foto at. Genişletmek için tıkla... Şuan da bu vaziyetteyim hocam, bittiği zaman sonucu size ulaştıracağım. Evet şuan da bitti ve hiç "damaged" yani kırmızı nokta bulunmuyor. Dosya Ekleri tarama2.png 11,8 KB · Görüntüleme: 74 tarama2.png 11,7 KB · Görüntüleme: 92 Son düzenleme: 21 Şubat 2017
35UPGRADER36 dedi: Ayarlar sonda mı? Genişletmek için tıkla... Evet dostum , ayarlarımın hepsi sonda. BERWAR dedi: HDD'nin stabilitesi iyi değilmiş, HDD'yi Error Scan yazan yerden teste sok ve tekrar foto at. Genişletmek için tıkla... Şuan da bu vaziyetteyim hocam, bittiği zaman sonucu size ulaştıracağım. Evet şuan da bitti ve hiç "damaged" yani kırmızı nokta bulunmuyor.
E ebegümeci Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 110 21 Şubat 2017 #22 xLykia dedi: Evet dostum , ayarlarımın hepsi sonda. Şuan da bu vaziyetteyim hocam, bittiği zaman sonucu size ulaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hdd eski mi? Kullanırken hiç elektrik kesintisi oldu mu?
xLykia dedi: Evet dostum , ayarlarımın hepsi sonda. Şuan da bu vaziyetteyim hocam, bittiği zaman sonucu size ulaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hdd eski mi? Kullanırken hiç elektrik kesintisi oldu mu?
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2017 #23 ebegümeci dedi: Hdd eski mi? Kullanırken hiç elektrik kesintisi oldu mu? Genişletmek için tıkla... İlla ki elektrik kesintisi olmuştur tabii.
ebegümeci dedi: Hdd eski mi? Kullanırken hiç elektrik kesintisi oldu mu? Genişletmek için tıkla... İlla ki elektrik kesintisi olmuştur tabii.
E ebegümeci Hectopat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 110 22 Şubat 2017 #24 Başka bir HDD kullanıyorsanız ona kurup deneyin eğer yoksa başka bir HDD'niz, almanıza şuan gerek yok sadece bu bir ihtimal. Son düzenleme: 22 Şubat 2017
Başka bir HDD kullanıyorsanız ona kurup deneyin eğer yoksa başka bir HDD'niz, almanıza şuan gerek yok sadece bu bir ihtimal.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #25 ebegümeci dedi: Başka bir HDD kullanıyorsanız ona kurup deneyin eğer yoksa başka bir HDD'niz, almanıza şuan gerek yok sadece bu bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Başka bir HDD'im yok , fakat bu droplar canımı sıkıyor nasıl giderebilirim? @BERWAR Hocam sorunum hala devam ediyor, bir el atabilecek misiniz?
ebegümeci dedi: Başka bir HDD kullanıyorsanız ona kurup deneyin eğer yoksa başka bir HDD'niz, almanıza şuan gerek yok sadece bu bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... Başka bir HDD'im yok , fakat bu droplar canımı sıkıyor nasıl giderebilirim? @BERWAR Hocam sorunum hala devam ediyor, bir el atabilecek misiniz?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #26 İşletim sistemin nedir? Oyunların orijinal mi?
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #27 BERWAR dedi: İşletim sistemin nedir? Oyunların orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarım orijinal, Windows 10 kullanıyorum.
BERWAR dedi: İşletim sistemin nedir? Oyunların orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarım orijinal, Windows 10 kullanıyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #28 Başka HDD ile deneme yapsan iyi olur.
xLykia Megapat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 615 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #29 BERWAR dedi: Başka HDD ile deneme yapsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni bir HDD almam gerekiyor yani , yada bir SSD?
BERWAR dedi: Başka HDD ile deneme yapsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yeni bir HDD almam gerekiyor yani , yada bir SSD?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #30 Arkadaşların da ve yakınlarında hiç yok mu? Yeni alma sorun daha tam belli değil.