GTX 1060 ve i5 7500 Sistem Toplama

yerdeaslanyatar

Kilopat
Kimseden net cevap alamadım, bu işten çok iyi anlayan birisi var mı? Bu sistem toplanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1070 ile kullanıyorum darboğaz söz konusu değil ama bu Ryzenlerden çok anlamıyorum ama r5 1600 tavsiye ederler büyük ihtimalle.

Malesef intelin 8. nesil işlemcisini bekleyecek vaktim yok. Ryzen de ne yazık ki oyun testlerinde Intel'i geçemiyor. Bu hali iyi değil mi sistemin ?

Sistem iyi guzelde 1060a 1800tl verecekmisiniz? O fiyata galax 1070 var diye biliyorum

Malesef intelin 8. nesil işlemcisini bekleyecek vaktim yok. Ryzen de ne yazık ki oyun testlerinde Intel'i geçemiyor. Bu hali iyi değil mi sistemin ?
İleride çoklu çekirdekli oyunlarda Ryzen geçecek yalnız bunu biliniz. Ayrıca Soket ömrü daha uzun. 2020 yılına kadar soket değişmeyecek.

Tek çekirdekte evet daha iyi Intel ama aralarında az bir fark var. Yavaş yavaş çoklu çekirdek dönemi başlıyor ve Ryzen çok daha iyi bu konuda. Ayrıca uzun daha onu açık 2020'ye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…