GTX 1060 ve i5 8600 PUBG anlık FPS Düşmesi

Daha fazla  
  • GTX 1060
  • İ5 8600
  • 1920X1080 monitör
  • 8 GB RAM
Anlık FPS drop yiyorum. 30'a düşüp çıkıyor sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni sisteme sahipim...i7-7700 var...Min-Max FPS degerleri kac?? RAM artirirsaniz haberdar edin RAM yuzundenmi bilmem gerekiyor...

PUBG oldukça RAM kullanan bir oyun. FPS drop yemenizin sebebi bu olabilir. Ayrıca HDD kullanımı da çok yükseliyor olabilir. Bir kontrol edin.

HDD kaynaklı bir sorun olabilir.

Ben aynı sistem ile aylarca PUBG oynadım. 8GB RAM hiç bir zaman sorun çıkarmadı bana. RAM kaynaklı kasmalar donmalar yaşamadım.
Arkadasa sonuna kadar katiliyorum. 300 saat oynamam var 8GB RAM ile hic sorun yasamadi. 7GB civari RAM kullaniliyor. Düsuk ayarlarda. Sorun RAM den degil. MSI Afterburner oyun ici CPU ve GPU kullanim ve sicakligi, RAM kullanimi ve FPS degerlerinizi paylasir misiniz ?

GPU kullanımım bir anda düşüyor o arada yiyorum drop HDD den olamaz SSD ye attım ama devam ediyor sorun RAM den kaynaklanmıyor 16 GB ramlede denedim tek çare ekran kartı kalıyor acaba sıkıntımı var ekran kartımda ?
ekran kartımda sıkıntı olsa MHz sinde düşmeler olur diye düşünüyorum ama olmuyor şüphe duyacak başka bileşen kalmadı zaten fikirleriniz nedir ekran kartından olabilir mi ?

MSI Afterburner ile dedigim degerleri paylaşmalısın yoksa bir şey söylemek zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…