GTX 1060 ve R5 1600 Sistem Önerisi

Görkjem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar dostlar, işe başlamamla birlikte artık bilgisayar toplamaya karar verdim bir dahaki ayın 12'sinde tüm ürünleri sipariş edeceğim ve geldiklerinde toplanmış halini sizlerle paylaşacağım Allah nasip ederse. Gelelim sizden ricama, dostlar bilgisayardan az çok anlarım ve bütçem doğrultusunda böyle bir sistem oluşturdum ekran kartı haricindeki parçaları Sinerji bilgisayardan alacağım atacağım sistem benim maksimumdur. Daha fazla para veremem hatta aynı ürünlerin (güvenilir yerlerden) daha ucuza temin edebileceğimiz yerlerden link atarsanız sevinirim. Sizlerden yorumlarınızı bekliyorum dostlar.
Ekran kartı : Inno3D GeForce GTX 1060 6GB 192bit GDDR5 Ekran Kartı - Nanokatalog
Düzenleme : Dostlar 600-800 lira seviyelerinde 21.5 inch den büyük kaliteli monitör önerilerinizi bekliyorum.

Sistem.JPG

Son düzenleme:
Toplam bütçem monitör dahil 4500 civarlarıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam bütçeniz yaklaşık 4.500 TL gibi.
@Oreki
Monitör olarak Samsung CF390'a bakabilirsiniz.
Monitör siparişi Asus 24" VE248HR 1920x1080 1ms HDMI / DVI-D / VGA Full HD Oyuncu LED Monitör bundan verdim dün gece çok fazla ikilemde kaldığım için ve bütçem git gide sıkıştığı için fiyatı kaçırmayayım dedim aldım. Diğer parçaları hala gözlüyorum ve bu arada anakartı MSI B350M Gaming Pro olarak değiştirdim kasayıda kırmızı + silverstone strider 500 80+ olarak değiştirdim (50 tl daha ucuza geliyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam bütçeniz yaklaşık 4.500 TL gibi.
@Oreki
Monitör olarak Samsung CF390'a bakabilirsiniz.
Az önce çılgın bir indirim yakalayıp AMD Ryzen 5 1600X Soket AM4 3.6GHz 19MB Önbellek 95W 6 Çekirdek İşlemci | ITOPYA bunu aldım hemen :D şuan çok mutluyum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı