GTX 1060 ve R5 2600 Sistem Kilitlenme Sorunu

zapenakpea

Kilopat
Yeni bir sistem topladım yaklaşık 1 hafta önce.
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Nvidia GTX 1060 6GB
  • 8GB 3000 MHz RAM
  • MSI b350m anakart
  • 1TB disk
PC'ye 3 tane Windows denedim driverler vs her şey yüklü fakat PC TV'ye bağlı TV'de 4k önerilen ayar var.
Oyunların için de ayar değiştirdiğimde veya 2-3 saat oyun oynadığımda Alt + tab veya aşağı cekme tuşlarıyla aşağı cektığımde kendiliğinden kitleme ve ekran kararıp sinyal gitti sorunu başıma geliyor ve PC'yi tuşunda komple kapatıp tekrar acmak zorunda kalıyorum.
Arkadaşlar bu hata ile cok uğraştım bir türlü cözemiyorum hatanın neyde olduğunu anlıyamıyorum ve aynı zamanda 1920x1080 oyun ayarlarında Tomb Raider 2013'de 24 FPS alırken 4k ayarlara cektiğimde 60 FPS alıyorum, CPU ısınma gibi bir sorunda yok yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.
Not : Yeni Sistem. Monitörüm olmadığı icin TV'den bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerleri ne durumda? Ayrıca olay görüntüleyicisi raporunu paylaşın.
birazdan yolluyorum hocam
https://i.hizliresim.com/X642EO.png buyur hocam değerler boyle
https://i.hizliresim.com/yq42G0.png buda oyun ici
Aynı sorun bizim eski pc dede olmuştu.Rayzen 5 2600 gtx 1060 ekran kartı vardı.Tüm parçaları değiştirdik.Sorun ekran kartında çıktı.Ekran kartını ilk gönderdiğimde sorun yok denip geri gönderildi.Ben ekran kartından yaptığına çok emindim.Msi'nin direk fabrikasına gönderdim.
Testlerde bozuk olduğu ortaya çıktı.Gtx 1060 gamingX modelini gönderdiler sorun sorunum çözülmüştü.Sendeki sorunun aynısıydı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı