GTX 1060 ve X370 SLI Sistem Toplama

Halit KIDIR

Hectopat
Daha fazla  
Ben bi PC topladim bi elestiri istiyorum sizden.
  • MSI GTX 1060 6 GB
  • Ryzen 5 1500X
  • MSI X370 SLI plus anakart
  • HyperX Fury 2666 8 GB RAM
  • HyperX SSD
  • 1 TB Seagate HDD
  • Kasa Zalman z11 plus kirmizi
  • KCAS 80+ 750W PSU
  • MSI DS300 mouse
  • Bloody B120 klavye
  • AOC 75 Hz FreeSync monitor(G-Sync lazimdi ama cok pahali.)
Arkadaslar degerlendirme yapar misiniz? Sistemim duzgun calisir mi ? Bi de anakartim nasildir kasam iyi mi? Tesekkurler simdiden iyi gunler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartına freesync monitör olmaz. RX 580 alın çok daha performanslı ve hesaplı, Psu çok fazla o modelin 600w olanını alın ve anakart olarak B350 tercih edin onun dışında sıkıntı yok.

Madem freesync monitör alacaksın rx480 alabilirsin daha performanslı ve DX12 de cok daha iyi performans veriyor. Freesync monitörlede iyi olacaktır. Ayrıca 750W psu dan biraz kısıp r5 1600 alabilirsin.

O ekran kartına freesync monitör olmaz. RX 580 alın çok daha performanslı ve hesaplı, Psu çok fazla o modelin 600w olanını alın ve anakart olarak B350 tercih edin onun dışında sıkıntı yok.
Hocam gtx 1060'ı satın aldım.X370 bir anakart düşünüyorum.Aklımda pro gaming carbon modeli var.Psu'yu da satın aldım.Birde kasam matx ve atx yapı destekliyor.X370 anakartlar sığarmı.Teşekkürler.

Dengesiz bir sistem olmuş. Bütçe belirt daha iyisini toplayalım.
Merhaba Gtx 1060'ı ve Psu'yu satın aldım.R5 1600x düşünüyorum.Herşey dahil 4.500 tl bütçem var.

SLI düşüncen yoksa X370 anakart almana gerek yok. Anakartı B350 yapıp artan bütçeyi diğer bileşenler için kullanabilirsin.
Merhaba hocam ileriye dönük bi ekran kartı istiyorum.Msi pro carbon düşünüyorum ne dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…