GTX 1060 VGA Monitörde Kullanmak

MGTenshi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eski ekran kartım bozulduğundan GTX 1060 aldım ama şuan monitör alabilecek param yok ve VGA monitörüm ile idare etmek zorundayım. GTX 1060 DVI-D girişe sahip bu nedenle DVI-D vga dönüştürücü veya HDMI VGA dönüştürücü kullanmam gerek sanırsam. Sorum bu dönüştürücüler darboğaz, dalgalanma veya herhangi bir sorun yapar mi? Yapmıyor ise hangisini kullanmalıyım?

Şahsen ben bu olaydan çok muzdarip oldum çünkü yeni Pascall mimarisi kartlar VGA-DVI-D dönüştürücü desteklemiyormuş HDMI konusunda bir bilgim yok ama HDMI destekliyorsa monitörünüz kesinlikle onunla bağlayın ayrıca dönüştürücü ile HDMI ile aldığınız görüntü kalitesinin onda birini alamazsınız.

Nasil kullanamaz, donusturucu ile kullanabilirsin diye biliyorum.

Kullanan arkadaslar mevcut gormustum konularda pek bilgim yok şaşkınım şuan

Kullanan arkadaslar mevcut gormustum konularda pek bilgim yok şaşkınım şuan
Şahsen ben kullandım GTX1060 ile yüzlerce dönüştürücü değiştirdim sonunda bu acı sonu öğrendim Allah'tan monitörüm HDMI destekliydi HDMI ile bağladım.

Şahsen ben kullandım GTX1060 ile yüzlerce dönüştürücü değiştirdim sonunda bu acı sonu öğrendim Allah'tan monitörüm HDMI destekliydi HDMI ile bağladım.
Görüntü Çıkışları
DisplayPort x 3
HDMI x 1
Dual-link DVI-D x 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…