LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 29 Ocak 2018 #11 HüseyinP dedi: Baktım sinerji de kapıda ödeme seçeneği yok maalesef. Sadece Metin 2 oynamayacağım. CSGO, PUBG gibi oyunlari da oynayacağım. İlerde belki değiştirebilirim parçaları. Fiyata monitör dâhil değil. Monitör de alacağım yani toplam bütçe 4000tl. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik bakabilirsin orada belki vardır.
HüseyinP dedi: Baktım sinerji de kapıda ödeme seçeneği yok maalesef. Sadece Metin 2 oynamayacağım. CSGO, PUBG gibi oyunlari da oynayacağım. İlerde belki değiştirebilirim parçaları. Fiyata monitör dâhil değil. Monitör de alacağım yani toplam bütçe 4000tl. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik bakabilirsin orada belki vardır.
HüseyinP Kilopat Katılım 12 Eylül 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #12 LeViAcKeRMaN dedi: Teknobiyotik bakabilirsin orada belki vardır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bilgisayarı şimdi gidip aldım. Umarım oyunlarda iyi performans verir. İncelemesini yaparsam sizinle paylaşırım.
LeViAcKeRMaN dedi: Teknobiyotik bakabilirsin orada belki vardır. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bilgisayarı şimdi gidip aldım. Umarım oyunlarda iyi performans verir. İncelemesini yaparsam sizinle paylaşırım.
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #13 Sana bilgisayar toplamıştım kafamda , daha söylemeden gidip o bilgisayara 3400₺ vermen çok saçma resmen ''kazık'' yemişsin.
Sana bilgisayar toplamıştım kafamda , daha söylemeden gidip o bilgisayara 3400₺ vermen çok saçma resmen ''kazık'' yemişsin.