GTX 1060 vs GTX 1060 Mini

Mini'nin biraz daha performansı düşük ve kesinlikle pişman olmazsınız. Eğer durumunuz var ise 1070'e yükseltin. Çünkü NVIDIA hızını alamayıp, bir kaç ekran kartı sistemi daha çıkartacakmış. Yeni nesillerden uzak kalmayın.

GTX 1060 mini alırsan overclock performansı düşük olur ve daha fazla ısınır. Mesela 80 dereceleri görebilirsin oyun sırasında.

Benim eski ekran kartım GTX 750ti'ın mini versiyonu olduğu için biliyorum, daha fazla ısınıyordu. Ama GTX 1060'ın dayanabileceği maksimum sıcaklık değeri 96 derece olduğunu da belirteyim.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ah keşke 1070 alabilsem ama bütçem kısıtlı. İzlediğim videolarda 60 dereceyi geçmedi ama... Sizin 1.000 TL ye kadar performanslı ve ısı sorunu yaşatmayacak ve en az 1060 mini kadar performanslı ekran kartı önerileriniz nedir?

Ben de mini almıştım oyun oynamak için kesinlikle önermemişlerdi. Bence msi gaming x - gigabyte gaming g1 - asus strix tarzındaki kartlar daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı