GTX 1060 vs GTX 1080 Ti

GTX 1080 Ti almayı düşünüyordum fakat kafama rtx muhabbeti takıldı rtx serisinden GTX 1080 ti ile aynı fiyat bir kart olduğunu duydum.

GTX 1080 Ti almayı düşünüyordum fakat kafama rtx muhabbeti takıldı rtx serisinden GTX 1080 ti ile aynı fiyat bir kart olduğunu duydum.
2023 yılında 1080 Ti diye bir şey kalmadı. Sıfır olarak RTX 3060 ve daha iyilerine bakabilirsin.

3060 veya 3060 ti almanı öneririm. Hem DLSS hem RTX kullanabilirsiniz. GTX 1080 ti çok güçlü bir kart olsa da bence alınmaz artık. Tabii fiyatta önemli.

Niye kalmasın hayla çok güçlü bir kart olduğunu hepimiz biliyoruz.
İkinci elde mining yapılmış veya yıllardır kullanılıp yorulmuş kalmıştır. RTX 3060 gücünde bir kart. RTX 3060 DLSS ve ray tracing teknolojisine sahip. 1080 Ti'den 100 watt daha az güç harcıyor.

GTX 1080 dostum onunla iyi seyler yapacagini dusunuyorum...

İkinci elde mining yapılmış veya yıllardır kullanılıp yorulmuş kalmıştır. RTX 3060 gücünde bir kart. RTX 3060 DLSS ve Ray Tracing teknolojisine sahip. 1080 Ti'den 100 watt daha az güç harcıyor.

Yani zamanına göre çok iyi bir kart fakat teknolojisi eski tek sorunu bu yani yeni kartlar almak daha mantıklı tabii ki ama arkadaşın dediği gibi fiyatı da önemli uygun fiyata bulunursa alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…