GTX 1060 vs RX 480 Sistem Önerisi

W3STC04ST

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben bu yaz almayı düşünüyorum bu 2 ekran kartı ile kafama göre çok PC topladım fakat bir türlü ortak bir karara varamadım ve neredeyse sormadığım, danışmadığım, bakmadığım forum video vs. kalmadı fakat yine sormak istiyorum. Bütçem 2500-3500 arası bu ekran kartları ile beraber günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarmayacak bir anakart ve işlemci ile beraber bir sistem toplayabilecek var mı?

Öncelikle merhaba, ben bu yaz almayı düşünüyorum bu 2 ekran kartı ile kafama göre çok PC topladım fakat bir türlü ortak bir karara varamadım ve neredeyse sormadığım, danışmadığım, bakmadığım forum video vs. kalmadı fakat yine sormak istiyorum. Bütçem 2500-3500 arası bu ekran kartları ile beraber günümüz oyunlarında sıkıntı çıkarmayacak bir anakart ve işlemci ile beraber bir sistem toplayabilecek var mı?
Yazın yenileri çıkacak, dolar belki düşecek belki yükselecek. Daha yarın ne olacağı belli değil iken siz yaz için istiyorsunuz. Yaz olsun bir, almanıza bir hafta falan kala tekrar konu açın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı