GTX 1060 vs RX 480

Tugra B

Hectopat
Daha fazla  
GTX1060 alırsam bu PC'yi İ7 yaparak alıcam:
Sinerji DCK1060 i5-7500 8GB 240 SSD + 1TB GTX1060(Asus)

RX480 alırsam parçalar yine aynı olacak. Sizce hangisi mantıklı? Gtx1060 çoğu oyunda daha fazla performans veriyor ve bana lazım olan da bu. Ve Shadowplay vb. özellikler Nvidia dedirtiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı takıma kayın bu sefer, son güncellemelerle performans açısından 1060'ın üzerine geçildi ve ayrıca Radeon Relive ile Shadowplay'den daha kaliteli video çekilebiliyor. Eğer pahalı bir 1060 alıp onu eşşek sudan gelene kadar o.c. etmeyecekseniz değmez.

RX 480 daha mantıklıdır.

Daha ucuz, Daha fazla VRAM ve DX 12'de daha iyi performans.

Çıldıracağım. Dalga mı geçiyorsun? Yok artık ya, her şu konudan gördüğümde kenara 1 lira koysaydım... Aslında şu an merak ettim kaç tane böyle konu var diye. Sayacağım. Ama cevap RX 480

Bu konudan istemediğin kadar var. Biraz araştırsan gerekli cevapları bulursun.

Çıldıracağım. Dalga mı geçiyorsun? Yok artık ya, her şu konudan gördüğümde kenara 1 lira koysaydım... Aslında şu an merak ettim kaç tane böyle konu var diye. Sayacağım. Ama cevap RX 480

Aslında ben konuyu açtığım zaman başlık daha farklıydı. Başlık aradığım soru değil zaten. Ben de bu konudan çok fazla olduğunu biliyorum ama bu hazır pc çok ucuzdu. Yani aslında sorum GTX1060vs rx480 değildi sorum hangi pc mantıklı sorusuydu editörler biraz değiştirdiği için böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…