GTX 1060 yerine GTX 1050 Ti 4GB ve SSD alınır mı?

Tribalsatak

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemim;
  • MSI B350m Gaming Pro Anakart
  • G-Skill Ripjaws 8GB 3000 MHz RAM
  • WD 1TB Blue HDD
  • Akasa Venom LX 600W 80+ Bronze kasa
  • Ryzen 5 1600 işlemci

Şimdi normalde RX 580 ya da GTX 1060 ekran kartı alacaktım. Fakat stok sorunu ve fiyatlar malum. SSD ve 8 GB RAM sonradan ekleyecektim. Sizce onun yerine GTX 1050 Ti ekran kartı alıp bir de SSD eklesem ne derece mantıklı olur? Tamamen oyun üzerine kurulmuş bir sistem bu.

SSD olarak da şimdilik aklımda SanDisk Ultra II 240GB modeli var. Aslında bana 120GB SSD yeterli olur fakat @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarım bu SSD'yi öneriyorlardı. Fikirleriniz, yorumlarınız nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet mantıklı olur. 1050 Ti ile açamayacağınız oyun yok. Ama monitörünüz nedir ? Çok iyi bir monitörünüz var ise daha güçlü GPU yakışır. Full HD 60 Hz standart bir monitörse 1050 Ti alın.

GTX 1060 alıp, ileride SSD eklemek daha mantıklıdır. Yalnız, Sandisk SSD önermem. Samsung, Adata, Kingston, Corsair gibi markalara bakabilirsiniz.

İşte hocam asıl sıkıntı orda. Bu yüzden kafam karışık. ASUS VG248QE 1MS 144Hz monitöre sahibim.

Monitörünüz de 1ms 144 Hz imiş. GTX 1060 daha mantıklıdır. Hatta bütçe yeterli ise GTX 1070 alın.

GTX 1060 alıp, ileride SSD eklemek daha mantıklıdır. Yalnız, Sandisk SSD önermem. Samsung, Adata, Kingston, Corsair gibi markalara bakabilirsiniz.
Fiyatlar ne zaman normale döncek bilebilsem direk beklerim zaten hocam. Ama eskiden 1050 liraya alabildiğim GTX 1060 ekran kartına 1600 lira vermek istemiyorum.

İfadeler: YBK
O sizin kararınız. Beklemek istemiyorum derseniz alabilirsiniz. Beklerseniz de siz bilirsiniz.

Fiyatlar ne zaman normale döncek bilebilsem direk beklerim zaten hocam. Ama eskiden 1050 liraya alabildiğim GTX 1060 ekran kartına 1600 lira vermek istemiyorum.

Acele etmemek lazım. GTX 1060 için 1600 TL çok fazla bir rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…