GTX 1060 Youtube video izlerken yeşil ekran sorunu

kimbugkhan

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Youtube'de video izlerken videonun ortalarında pencere yemyeşil oluyor. Tarayıcım donuyor. Bu sorun neyden kaynaklıdır acaba? Asus GTX 760 vardı bozuldu. Yeni ekran kartı satın aldım. MSI armor GTX 1060. Bu sorun olmaya başladı yeni ekran kartımı aldıktan sonra.

5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSI Gaming X GTX 1070 var. Aynı sorunu yaşıyorum. Chrome ayarlarından ekran kartını değilde işlemci kullanımı açınca düzeliyor. Çok saçma bir şey bu ekran kartını boşunamı aldık. Kight Online oynuyorum, işlemci sömüren bir oyun. Bide Chrome'de 8-9 sekme açınca işlemcim yetmiyor artık.

@Recep Baltaş

Chrome Ayarlar > Gelişmiş ayarlarda en altta sistem başlığında "Donanım ivmesini kullan" tiki var. O tiki kaldırırsan düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müsait iseniz bu konuya bakar mısınız?
@Recep Baltaş

Ekran kartımda bir arıza olmamasına rağmen bütün sistemim en güncel şekilde olmasına rağmen arkadaş ile aynı hatayı alıyorum. Chrome ile ekran kartımı kullanarak Youtube üzerinden video izlenmiyor. İşlemci kullanılmasını istemiyorum. İşlemci gücü bana başka yerlerde lazım.

Google Chrome ayarlarından gelişmiş sdçeneklere gel ve gerekli olduğunda donanım ivmesini kullan gibi bir seçenek var o seçeneği kapat google chrome un yeniden başlamasını isteyecektir yeniden başlayınca problem çözülür. Ben böylr çözüyorum sorunu bendede bu problem var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı