GTX 1060'a Dell Alienware AW2518HF Alınır mı?

torresinho

Hectopat
DELL Alienware AW2518HF almayı düşünüyorum. Fakat merak ettiğim bir şey var. Ben 240 FPS alamadığım zamanlarda ekran bana kaç Hz gösterecek? Yani örneğin: 130 FPS alırken ekran bana 130 Hz'i mi yansıtacak? Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 için bu monitör aşırı gereksiz. GTX 1060'a 75 Hz monitör bile gayet yeterli ultra-high ayarlarda. 144 Hz biraz daha akıcılık isteyenler için. 240 FPS'e zaten ulaşamayacaksın belli oyunlar hariç. Vereceğin 2600 TL'ye yazık. 144 Hz, 4 Ms olan Acer modelini al ihtiyacını emin ol karşılar. 144-240 Hz akıcılığı 144 Hz-60 Hz kadar fark yoktur.

Cumartesi günü bu monitör ile oyun oynama şansım oldu. 180 FPS ile Fortnite oynadım ve normalde 75 Hz kendi monitörüm ile oynuyordum. İdeali Hz ve FPS'in uyumlu olmasıdır ama ben o şekilde de farkı fazlasıyla hissettim. Hatta sistemimi güncellerken muhtemelen tercihim 240 yönünde olacak kadar beni etkiledi .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı