GTX 1060'a geçmek için doğru zaman mı?

Docktor

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşıldığı gibi GTX 1060'a geçmek için doğru zaman mı? GTX 2000 serisinin bu yılın sonuna geleceği hakkında bazı söylentiler duydum. Bunlar doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan da anlaşıldığı gibi GTX 1060'a geçmek için doğru zaman mı? GTX 2000 serisinin bu yılın sonuna geleceği hakkında bazı söylentiler duydum. Bunlar doğru mu?
Doğru bir zaman değil. Fiyatlar çok yükselmiş durumda. Fiyatı umursamıyorsanız alın çünki yanlış bilmiyorsam 2000 serisi ekran kartları pascal mimarisine sahip olacak çok aşırı bir performans artışı olacağını sanmıyorum.

Düzenleme:2000 serisi ekran kartlarında Volta mimarisinden bahsediliyor.

Teşekkürler ama bu fiyatlar ne zaman düşecek?

Onu bizde bilmiyoruz. Ama beklemeniz sizin için daha iyi olur. Yeni ekran kartları da çıkacak.
700 lira bandın da 1050 Ti alıp idareten kullanılıp satılabilir. KDV indirimi oldu hepsiburada da. 700 liranın altına kadar düştü.
Teşekkürler ama bu fiyatlar ne zaman düşecek?
Nvidia yeni ekran kartı serisinde 12NM üretim olacakmış. Şu anki ekran kartları 14NM. Yani güç tüketimi azalacak performans ise %10-15 arası artacak.

Piyasa ne 1060 ne herhangi bir başka ekran kartı için uygun değil. Bir yandan AMD vega serisinde bahsediliyor diğer yandan ise yeni bir mimari ile gelicek Nvidia 2000 serisi. Ayrıca vergisiydi dolar kuruydu derken ortalık karışmış durumda. Bekleyiniz efendim almayınız. Ama elinizde hiç ekran kartı yok ise 1050Ti ile idare edebilirsiniz.

Herkese teşekkürler yardımcı olduğunuz için GTX 1060'ı 2 3 ay sonra almaya karar verdim şu anda.

Bir de bende şu anda R9 380 2GB var ben bunla ne kadar idare edebilirim.

Herkese teşekkürler yardımcı olduğunuz için GTX 1060'ı 2 3 ay sonra almaya karar verdim şu anda.
İsterseniz yeni seri ekran kartlarını bekleyiniz efendim. Daha fazla cuda çekirdeği sunuyor bizlere. Birde 12NM ile üretileceği için daha az elektrik ile daha fazla performans alıyorsunuz.

Bir de bende şu anda R9 380 2GB var ben bunla ne kadar idare edebilirim.
İdare derken ne kastettiğinize bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…