GTX 1060'lı Sistem Toplama

Önerdiğiniz sitemin markaları pek bilindik değil, en azından ben bilmiyorum. Garanti ya da performans açısından problem olur mu?
Ram kesinlikle 16GB olmalı. Çünkü yeni oyunlar artık 10-12GB arası ram kullanıyor. Bu yüzden 16GB almanızı tavsiye ederim.
Belki bütçeyi biraz aşıp 8+4gb ram olabilir.
Bu sistemde daha uygun (ucuz) bir kasa kullanılabilir mi?

Son düzenleme:
Önerdiğim her şey kaliteli ürünler Palit Türkiye'de çok bilindik olmasa da hiçbir açıdan sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Başka bilmediğiniz bir marka varsa açıklayayım onu da.

Hemen hemen kasa + power olarak sertifikalı ürünlerde bu fiyatlara çıkarsın..

Hemen hemen kasa + power olarak sertifikalı ürünlerde bu fiyatlara çıkarsın..
Anladım, teşekkürler
Önerdiğim her şey kaliteli ürünler Palit Türkiye'de çok bilindik olmasa da hiçbir açıdan sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Başka bilmediğiniz bir marka varsa açıklayayım onu da.
G.Skill i de yeni duydum ama garanti veya performans sorunu olmuyorsa sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Anladım, teşekkürler

G.Skill i de yeni duydum ama garanti veya performans sorunu olmuyorsa sıkıntı yok.
Gskill baya bilindik bir marka aslında. Ripjaws, Trident Z ürünleri de oldukça biliniyor. Performanstan yana hiçbir sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…