GTX 1070 82 derece sıcaklık normal mi?

Sidi Alcala

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1070'in ASUS Turbo modeline sahibim, Elden Ring ve Apex Legends'de Ultra'da 80-82 derece arasında geziyor 3 ay önce termal macun bakımı yapıldı bu normal mi?

Şu kartsa bence normal bu soğutma çözümünü (Blower dizayn) kullanan kartlar yüksek ısılarda çalışıyor ama yaz aylarında 90 üstünü görürse sıkıntı yaratır.

Bana biraz fazla gibi geldi. Kartın fan hızını oyunlara girerken yükseltip sabit şekilde kullanmak geçici bir çözüm olabilir. Ek olarak kasadaki hava akışının iyi olmaması da göz ardı edilmemesi gereken bir seçenek. İşlemciniz kaç derecelerde geziyor?

Fan hızı % kaçta yük altında?
Ona bakmadım,akşam bakıp döneyim hocam.
Bana biraz fazla gibi geldi. Kartın fan hızını oyunlara girerken yükseltip sabit şekilde kullanmak geçici bir çözüm olabilir. Ek olarak kasadaki hava akışının iyi olmaması da göz ardı edilmemesi gereken bir seçenek. İşlemciniz kaç derecelerde geziyor?
Kasamda çok toz birikti, işlemcim 47 derecelerde geziyor üstünde iyi bir soğutucu var.

Şu kartsa bence normal bu soğutma çözümünü (Blower dizayn) kullanan kartlar yüksek ısılarda çalışıyor ama yaz aylarında 90 üstünü görürse sıkıntı yaratır.
Sağlam bir termal macunla bu ısıları düşürebilir miyim ?
Sıcaklık normal değil. 85 derece üstü tehlikeli. Bir sıkıntı var.
Bende anlamadım hocam, kartın modeli genel olarak böyle sanırım,ufak bir fan var sadece.

Ona bakmadım, akşam bakıp döneyim hocam.

Kasamda çok toz birikti, işlemcim 47 derecelerde geziyor üstünde iyi bir soğutucu var.

Sağlam bir termal macunla bu ısıları düşürebilir miyim?

Bende anlamadım hocam, kartın modeli genel olarak böyle sanırım, ufak bir fan var sadece.

O zaman normal. Baktım modele ve bu modele göre normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı