GTX 1070 Alınmalı mı yoksa yeni nesil kartlar mı beklenmeli?

Edizorhan

Hectopat
Daha fazla  
Şu an da fiyatlar çok yüksek ve ne yapacağım hakkında kararsız kaldım. Vega kartları beklerken fiyatlar tavan yaptı. Bir arkadaşım 1800 TL'ye bana GTX 1070 Rog Strix ekran kartını veririm dedi. Sizce 1070 alınmalı mı yoksa yeni nesil ekran kartları mı beklenmeli? Yaklaşık en yakın ne zaman çıkar bu parçalar? Mesela B360 ile OC yapılabilir mi? İ5 8400, B360 ve GTX 2xxx bir sistem için ne kadar beklemek gerekir? Elimde kasa, PSU, HDD bulunmakta. Sanırım 4000 TL bütçe ile toplayacağım, ne önerirsiniz? Bu arada Vega'nın beklenmesi çok önerildi. N'oldu anlamadım ben bu Vega kartlara.

i5 8400'te K ibaresi olmadığı için O.C yapamazsınız. Ayrıca yeni nesil nVidia kartların ilki (Titan V) geldi sayılır. Ocak-Şubat ayını beklersen daha modern bir kart alabilirsin diye düşünüyorum.

1800 TL'ye 2.el 1070 alınmaz. Ben sıfırını 1850 TL'ye almıştım. Daha sonra fiyatları artmasına rağmen Mining işi yeni popüler olurken Amazonda indirim oldu 2100 TL'ye Galax HOF 1080 dağıttılar. İndirimler beklenmeli bence. Daha sonra çok üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…