GTX 1070 Battlefield 1 Düşük FPS

GamerPC2016

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Battlefield 1 Deluxe Edition oyununda GTX 1070 ekran kartım en yüksek 70-80 FPS vermekte. Bazen 55 FPS'lere kadar düşmekte. 1080p monitör 60Hz. i7 6700 işlemci. Windows 10. DSR ile 2k'ya çıkarmadı yoksa deneyecektim. Ekran kartı kullanımı %99.

Son düzenleyen: Moderatör:
H170 anakart var bendede SSD bile aynı . Sistemde bir problem var arkadaşım. Video ayarlarında arayüz ölçeklendirmesi % kaçta peki
ben oyunun ayarlarına dokunmadım hocam. geforce kendi ayarlıyor optimal ayar diye biliyorsunuz. ben ona dokunmadım tam olarak ölçeklendirme ye bakmadım yani

AİDA64 programını kullanarak işlemciyi test edebilirsiniz, güncellemeler herşey tamam değil mi?
Windows 10 ise DVR denen bir olay var o kapalı mı?

İşlemci fanı olarak ney kullanıyorsunuz ? sizin bu oyunda veya bu tarz oyunlarda işlemci ekran kartı sıcaklıklarınız nedir ?
Xiagmatek Red Scorpion kullanıyorum, ekran kartım 70 derecelerde işlemcim ise 60.

Ekran ölçeklendirmesini 100 yapıp DX12 kapatın çözülür sorununuz.
O ekran kartı ve işlemci ile isterse %150 ölçeklendirme yapsın ve DX12 açık oynasın yinede 55 FPS alması normal bir durum değil aynı ekran kartına sahibim denedim %200de 60+ FPS oynatıyor.

Ben ekran kartına o.c. yapmadım 1582 mhz'de yanılmıyorsam. gaming app üzerinden oc mode a bile almadım gaming modda yanılmıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…