GTX 1070 beklenmeli mi?

1800TL'ye Titan X mi yoksa 2800TL'ye Titan X +15-20FPS mi? GTX1080 en iyisi ama F/P olarak GTX1070 daha iyi.

Bütçeye göre değişir o dediğiniz. O aradaki 1000 TL'yi fazla önemsemeyecek kadar bütçesi olan biri için 1080 elbette çok çok daha iyi. Sırf bir kart F/P diye diğerinden üstün olacak hali yok. Sonuç olarak GTX 1080'i alacak insanlar var mı var? Dolayısıyla 1080 daha iyi.

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Benchmark testleri yapıldı. Nvidia tarafından da desteklenen bişey. TitanX ile kıyasıya bir performans veriyor.

Benchmark testlerini görebilir miyim?

Zaten ven de GTX1080'in daha iyi olduğunu söyledim. Ancak F/P olarak GTX1070 önde gözüküyor. Ne kadar doğrudur bilmem ama aşağıdaki videoda benchmarklar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu 3DMark. Oyunlar için olanlara da bakmak için araştırma yapın.

@serkan Çil Hocam araştırma yapın diyip geçmek kolay, bulamadığım için sizden rica ettim zaten. Şayet dediğiniz gibiyse benim içinde gayet iyi. Ama hiç sanmıyorum.

Gtx 1070 alanlar pişman olacak bence çünkü AMD çok iyi kartlar çıkarmaya başladı NVİDA ise cevap olarak güçlü bir GTX 1060 çıkarabilir. GTX 1070'de pahalı fiyatıyla tercih edilmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…