GTX 1070 BIOS Güncelleme

Code25

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diplomalı İşsiz
Ekran kartı BIOS sürümüm ve son çıkan BIOS bilgilerini aşağıdaki resimlerde attım, ancak son çıkan BIOS güncellemesini yapamıyorum. Son çıkan BIOS 2018'de ama güncelleme yaptığımda 2016'daki BIOS'u yüklüyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son çıkan BIOS 2018.
2018 olduğunu resimde yazan bir yer yok. Bilmediğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Servis güncellediyse günceldir, kendiniz başka işlemler yapmayın. Kartı da uyumsuz bir sistemde çalıştırıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Aradan epey bir zaman geçmiş ama...

Bende de aynı kart var ve aynı 2018 sürümünü yüklemeyi düşünüyorum ama bir sorun olur mu diye de endişeliyim. Çünkü daha önce ekrana görüntü gelmemesi gibi bir sorun yaşadım ve düzeltene kadar epey uğraştım

Siz ne yaptınız? Yeni sürümü yükleyebildiniz mi? Yüklediyseniz, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Teşekkürler.

Bende'de GTX 1070 MSI var. BIOS güncellemeyi düşünüyorum fakat MSI'ın kendi resmi sitesinde yok. Bu yüzden güncellemiyorum bence uğraşmayın.

Bende'de GTX 1070 MSI var. BIOS güncellemeyi düşünüyorum fakat MSI'ın kendi resmi sitesinde yok. Bu yüzden güncellemiyorum bence uğraşmayın.
Tech Power Up bu konuda en güvenilir site diye biliyorum ama yine kullanıcı tecrübeleri çok daha önemli tabii.

Aslında MSI da ilk başlarda Live Update programıyla GPU'ların BIOS'larını güncelliyordu; Şimdi niye bu özellik yok onu merak ediyorum...

EK: Deneyen kullanıcıların yorumlarına göre ben de bu işe girişeceğim zaten. Benim sorunum, oyunlarda GPU kullanımının %60'ı geçmemesi. Bakıyorum videolara falan, kimse %90'dan aşağı inmiyor; Hatta genelde %99 kullanılıyor çoğu kişide. Sanki bir şeyler ters gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…