Satıldı GTX 1070 Core i5 8600K Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

smt_c

Kilopat
Daha fazla  
Sistem technopat.net üzerinden iletişim sağladığımız bir arkadaşımıza satılmıştır,
ilgilenen herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Günlük kullanılmış, sessiz çalışması için özel tasarladığım oyun/iş sistemini satmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorunu yoktur. Sistem çok az kullanılmış, yorulmamıştır.
Bileşenler:

• Aorus GTX 1070 ekran kartı,
  • İntel Core i5 8600K işlemci,
  • Z370 Aorus Gaming K3 anakart,
  • 16 Gb. 3000 Mhz Gskill RAM,
  • Samsung 970 Evo 256 gb m2. SSD,
  • Corsair H100i GTX sıvı soğutma,
  • Coolermaster Masterbox 5 kasa,
  • Coolermaster 750 W 80+ PSU.

***Hediye olarak***
  • Noctua NF-12 soğutma fanı(endüstriyel),
  • Corsrair 14 cm Kasa fanı,
  • CM mastergel termal macun,
  • Samsung Sata DVD okuyucu da verilecektir.

Sistem11.jpg
sistem12.jpg
sistem13.jpg
sistem0.jpg

Hemen tüm bileşenlerin kutusu mevcuttur. Ürünlerin tamamı yurtiçinden alınmıştır. Ekran kartının garantisi bitmiştir.

Son düzenleme:
Parça satıyor musunuz?
Parça satışı şu an düşünmüyorum.
Satın almayı düşündüğünüz bileşeni belirtirseniz, diğer parçaları talep eden alıcılar çıkması durumunda size dönüş yaparım.
Teşekkürler.

İşlemci ile oyun yayını yapabiliyorsa ve iç yaoilmadiysa islemciye ve ramme (duruma göre) konuşabiliriz. RAM marka model atar mısınız?

İşlemci ile oyun yayını yapabiliyorsa ve iç yaoilmadiysa islemciye ve ramme (duruma göre) konuşabiliriz. RAM marka model atar mısınız?
Yayını yapmak istediğiniz diğer değerler de önemli olmak üzere, i5 8600K yüksek saat hızına çıkabilen güçlü bir işlemci. Diğer bileşenlere de bağlı olarak, yayın için oldukça uygundur.
Diğer taraftan elinizde hazır bir anakart yoksa, yani bir yükseltme yapmıyorsanız, yayın gibi çoklu işlemler için muadilinde daha çok çekirdek sunan Ryzen işlemcileri tavsiye ederim. Ben tek çekirdek performansına daha fazla ihtiyaç duyduğum için Intel işlemci tercih etmiştim.
"iç yaoilmadiysa" ifadesiyle kast edileni anlayamadım 🙂, ancak işlemcide herhangi bir sorun yoktur, serin çalıştırılmıştır. RAM modelini tam olarak ekledim.

Monster Abra A5 13.4 var
i7 8750H
1050 Ti 4 GB
480GB SATA SSD
8 GB 2666MH RAM

Monster Abra A5 13.4 var
i7 8750H
1050 Ti 4 GB
480GB SATA SSD
8 GB 2666MH RAM
Uygun bir bilgisayar ancak, bir dizüstü bilgisayar temin ettim ve ilanı güncelledim.
Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı